• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.05.2023

22:53

OVO JE PRVI KORAK! Ćus Mateo: Želimo da seriju vratimo u Madrid

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Košarka

OVO JE PRVI KORAK! Ćus Mateo: Želimo da seriju vratimo u Madrid

Podeli vest

Trener Real Madrida Ćus Mateo pričao je na pres konferenciji posle trijumfa nad Partizanom 82:80

Istakao je Španac da je njegov tim pravio greške na startu, ipak uspeli su da se vrate u meč.

-  Pravili smo greške na početku, ali vratili smo se u meč, odlično je igrao Tavares u pik-en-rolu, išli smo napred i došli do pobede, ovo je prvi korak, želimo da dođemo do nove pobede i vratimo seriju u Madrid - rekao je Ćus Mateo.

Veoma je zadovoljan kako su njegovi igrači uspeli da se vrate u meč.

- Drago mi je što smo bili sposobni za povratak u meč, ovo je velika pobeda za nas. Partizan je bio dobar ceo meč, ipak mi smo danas bili uspešni, veoma sam srećan zbog pobede - dodao je Španac.

U Realu se noćas istakao Valter Tavares, ipak u sledećem meču za Partizan će igrati Matijas Lesor.

- Neće biti isto naravno, Lesor je sjajan igrač, kao i ostali košarkaši ovog kluba, oni su među boljima u Evropi - dodao je on.

Dotakao se i publike, kao i incidenta koji se desio u Madridu.

- Igrali smo košarkašku utakmicu, sve je bilo dobro. Meni je žao zbog događaja u Madridu, svi smo uputili izvinjenje, ja prvi, ajde sada da pričamo u košarci...


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija