• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.05.2023

14:00

Najdžel Vilijams Gos potresen zbog tragedije u Beogradu: Saučešće porodicama čija su deca nastradala

Starsportphoto©

Košarka

Najdžel Vilijams Gos potresen zbog tragedije u Beogradu: Saučešće porodicama čija su deca nastradala

Podeli vest

Košarkaš Real Madrida Najdžel Vilijams Gos emotivnom izjavom odao poštu nastradaloj deci, koja su ubijena u pucnjavi u osnovnoj školi Vladislav Ribnikar

Plejmejker koji je sinoć dao ključnu trojku za pobedu Real Madrida nad crno-belima u "Areni" pre najave sutrašnjeg meča rešio je da kao čovek i otac izjavi saučešće porodicama nastradale dece.

 

Foto: Starsportphoto©

 

Gos kaže da nas ovakve stvari podsete zapravo koliko je život dragocen.

- Pre nego što počnem da govorim o četvrtoj utakmici, želim da uputim saučešće porodicama čija su deca nastradala jutros u pucnjavi u školi. To su nam rekli na sastanku pre treninga. Kao otac jednog deteta i još jednog što je na putu, saosećam sa porodicama i narodom koji je ostao pod uticajem ovog događaja. Prva stvar koju sam hteo da kažem je da se nadam da će ljudi moći da se podignu posle ovako strašnog događaka. Tačno je da nas čeka važan meč sutra, ali kada se desi ovako nešto, život je mnogo vredniji. Ovakvi događaji nas podsete da je svaki trenutak dragocen - kaže Vilijams Gos, a prenosi "Mocartsport".

 

Foto: starsport

Vilijams Gos dok je nosio dres Partizana

 

Američki košarkaš, kada je reč o utakmici, poručuje da će njegova ekipa ide na trijumf protiv Partizana, za koji je Gos igrao u sezoni 2017/18.

Najvažnije je bilo da pobedimo treći meč. Naš tim je kvalitetan i bitno je da svako od nas nešto uradi na terenu. Ispostavilo se da sam pogodio važan šut i sada idemo dalje ka novom trijumfu. Za mene je sinoćnji meč bio emotivan, jer svi znaju koliko poštovanje imam prema navijačima Partizana. Što se tiče sutrašnjeg meča, sve ćemo učiniti da seriju vratimo u Madrid - dodaje Gos.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija