• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.05.2023

09:13

NIJE DO IGRICA, NIJE DO ZAPADA, DO RODITELJA JE! Hrvat pogođen tragedijom!

Starsportphoto

Košarka

NIJE DO IGRICA, NIJE DO ZAPADA, DO RODITELJA JE! Hrvat pogođen tragedijom!

Podeli vest

Hrvatski košarkaš Ante Tomić pogođen je vestima iz Beograda. U Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" dečak je ubio osmoro đaka, sedam devojčica i jednog dečaka, te radnika obezbeđenja, šestoro dece je još ranjeno i jedna nastavnica.

Nezapamćena tragedija u sredu je pogodila Beograd i Srbiju kada je maloletni K. K. (14) ubio osmoro dece i člana obezbeđenja škole. Zbog toga je u Srbiji proglašena trodnevna žalost koja počinje u petak i završava se u nedelju. 

Hrvatski košarkaš Ante Tomić je u šoku posle masakra koji se desio u školi.

- Danas nije dan da uperimo prstom nego da se pogledamo u ogledalu. Nije do igrica, nije do zapada, do roditelja je. Iskreno saučešće za svih devet porodica. Nezamislivo -poruka je Tomića uz emotikon upaljene sveće.

 

 

 

U Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na beogradskoj opštini Vračar, u sredu u 8.42 došlo je do pucnjave u kojoj je učenik te škole K. K. ubio osmoro đaka, sedam devojčica, jednog dečaka, i radnika obezbeđenja. Prema nezvaničnim informacijama, dečak nije pokazao ni trunku kajanja niti saosećanja prilikom davanja iskaza. Detaljno je opisao ceo događaj i ispričao kako je mesec dana sve planirao. On je imao detaljno nacrtan plan masakra, kao i spisak dece koju želi da ubije. Plan je nacrtao kao u igricama. Otac ga je vodio u streljanu i odlično je baratao oružjem.

Foto: informer

 

Dušana Vlahovića, napadač Juventusa, skoro se rasplakao pred kamerama zbog tragedije u osnovnoj školi na Vračaru.

- Izvinjavam se, želim samo još nešto da kažem. Za mene je pre svega ovo tužan dan zbog onoga što se jutros dogodilo u Beogradu i želeo bih da pošaljem zagrljaj svim porodicama i ljudima koji su bili tamo. Nadajmo se da se ovakve stvari neće ponoviti jer su one koje ne možemo ni da zamislimo. Veoma sam tužan i pogođen, tako da im šaljem velik zagrljaj - rekao je Vlahović.

Foto: Tanjug

 

Stefan Mitrović i Nemanja Maksimović pogođeni su tragedijom i masakrom u Beogradu, pa su nosili posebne majice u želji da izraze saučešće.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Arkadije

pre 1 godinu

U pravu je Ante. 60% su roditelji krivi, 30% država i 10% deca. Poštujem roditelje koji su usmerili decu pored škole sa treninzima, muzičkim časovima, folklorima i bilo čime drugim sem džabalebarenju i ulici. Već se dugo priča o nasilju po školama, ulicama, kafićima i dr. i nikome ništa. Onima koji vrše nasilje niti država niti roditelji ne staju na put. E sad došlo vreme da maltretirani uzvraćaju i to se nekome vraća kao bumerang. I šta se dešava. Taj koji bude uzvratio nagrabusiće i od države i od zakona. Niko nije ostao niti želi da bude potlačen. Zato treba da se stane na put nasilnicima.

maks

pre 1 godinu

Imat čete vi toga još itekako. TEK je počelo. Jer BOG sve vidi. Mislite da možete unedogled širiti LAŽI i provoditi zločine i GENOCIDE nad drugim narodima i da se to neče naplatiti ??? Toliko ZLA koje ste učinili drugim narodima MORA vam se vratiti kad tad. BOG SVE VIDI. I on je bacio prokletstvo na srbiju. I polako dolazi dan kada čete se morati suočiti sa posljedicama scoj "politike", i kad čete se početi tamaniti sami među sobom. I evo počelo je. Ratovati želite pod svaku cijenu, i stalno izazivate sve oko sebe, ali vas se više nitko ne boji, nikom ne značite ništa i nikom NE MOŽETE NIŠTA. Ostaje vam samo da u svoj svojoj mržnji i prokletstvu počnete tamaniti sami sebe. Nastradala su tu nedužna djeca, ali je i puno druge djece, također nedužne nastradalo zbog VAS. Ali to vama nije bio problem. I to vam se sada vraća. I tek če vam se vratiti, sa kamatama. Jer SVE se vrača i SVE se plača. Žao mi je te, i sve druge djece, i njihovih roditelja. ali vas kao naroda, NIMALO. SVE što vam se dogodi, DEBELO ste zaslužili.

sledeća vest

Vesti

TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)
Live TV

SAD planira nove poteze! Ne piše nam se dobro! Stiže novi američki izaslanik na Balkan? (VIDEO)

Amerika je rešila da nam za svog novog izaslanika pošalje čoveka koji ukupno ima tri slike na internetu. To je čovek koji je organizovao Majdan. Ne pište nam se dobro. Na ovu temu u emisiji "Otvoreni studio" govorili su politički filozof Dragoljub Kojčić i stručnjak za bezbednost Ivan Miletić. Novinar i ratni reporter Igor Damjanović uključio se uživo u program i komenarisao je ovu temu.

27.07.2024

19:43

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija