• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: S. M.

06.05.2023

12:39 >> 12:36

"Delije": Izbacite Partizan! "Grobari": Nećemo da igramo privatnu ligu!

Starsportphoto©

Košarka

"Delije": Izbacite Partizan! "Grobari": Nećemo da igramo privatnu ligu!

Podeli vest

Rat navijača Crvene zvezde i Partizana ponovo se razbuktao, ovog puta zbog Košarkaške lige Srbije!

Crno-beli se prošle godine nisu borili za šampionsku titulu u KLS budući da su istupili iz takmičenja pre početka plej-ofa.

 

 

Velikan iz Humske ni ove sezone neće se takmičiti u domaćem prvenstvu zbog ogromnog propusta klupske administracije, preneo je "Sportski žurnal". Naime, klub nije uspeo da registruje igrače na vreme zbog čega je Partizan ostao bez prava nastupa u Košarkaškoj ligi Srbije.

Foto: printscreen

Prozivanje na svim osnovama: "Delije" se podsmevaju Partizanu

Ova informacija pokrenula je lavinu komentara na društvenim mrežama i portalima, a navijači Partizana i njihovog večitog rivala Zvezde ne prestaju da se prepucavaju.

Foto: printscreen

Tekst potpisa

"Delije" prozivaju crno-bele da su pobegulje i da ne smeju da se takmiče jer bi bili poraženi od kluba sa Malog Kalemegdana. Ređaju se i komentari na račun broja stranaca u timu, dok pominju i da im je sve dozvoljeno dok je na čelu KSS Predrag Danilović.

Foto: printscreen Twitter

"Gori" i na Tviteru

Sa druge strane, "grobari" uzvraćaju i tvrde da je KLS privatna liga prvog čoveka Zvezde Nebojše Čovića.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija