• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.05.2023

21:57

PEŠIĆ POTVRDIO KATASTROFALNE VESTI! Srbija bez Vladimira Lučića na Svetskom prvenstvu

Informer

Košarka

PEŠIĆ POTVRDIO KATASTROFALNE VESTI! Srbija bez Vladimira Lučića na Svetskom prvenstvu

Podeli vest

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Svetislav Pešić (73) otkriva da će nacionalni tim na predstojećem Svetskom prvenstvu igrati bez iskusnog košarkaša Bajerna Vladimira Lučića (33), koji je povredio levu šaku i završio sezonu!

Pešić je u izjavi za "Sportklub" potvrdio da na najvećoj košarkaškoj smotri u godini neće moći da računa na kapitena i nada se da je to kraj malerima za "orlove".

Foto: Starsportphoto©

 

Podsetimo, Vladimir Lučić se povredio pre tri nedelje. U prvi mah se činilo da povreda nije teže prirode, ali je utvrđeno da mora na operaciju i da neće igrati do kraja sezone. Pešić sada ističe da na bivšeg asa Partizana neće moći da računa ni na Mundobasketu, koji će u avgustu i septembru biti održan u Indoneziji, Japanu i Filipinima.

- Što se tiče sastava Srbije, neće biti velikih promena u odnosu na ekipu koja je igrala na Evropskom prvenstvu prošlog leta. Mnogo toga će zavisiti od zdravstvenog stanja ekipe. Aleksa Avramović je doživeo povredu, ali nada se da će igrati na Svetskom prvenstvu. Sa druge strane, Lučić definitivno neće biti u timu. Nema potrebe da pričam koliko nam on znači - poručuje Pešić za "Sportklub".

 

Foto: Starsportphoto

 

Iskusni stručnjak kaže i da slede razgovori sa Nikolom Jokićem oko njegovog nastupa i veruje da tu neće biti problema.

- Nadam se da neće više biti povreda, sledi završnica klupske sezone. Pokuševski se vratio, treniraće do početka jula, čekamo da vidimo kakva će biti situacija sa Jovićem. Tarlać i ja smo pričali sa Nikolom Jokićem. Videćemo dokle će da stigne u NBA plej-ofu, Nikola je zadovoljan u državnom timu, želi da igra, ali moramo da sačekamo malo. Čekamo i Bogdanovića, koji se oporavlja od naporne sezone - dodaje Pešić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Ratko

pre 1 godinu

imamo Pantera ,eto zasto moze po neki stranac da igra

sledeća vest

Vesti

Nebojša Bakarec: Poslanik SPS Igor Braunović, preti Vučiću?
Politika

Nebojša Bakarec: Poslanik SPS Igor Braunović, preti Vučiću?

Igor Braunović, poslanik SPS, generalni direktor državnog preduzeća „Srbijašume“ već 15 godina, član Glavnog odbora SPS, je 28.6.2024. godine, na Vidovdan, na planini Bobiji, u zapadnoj Srbiji, održao sramni govor na kome bi mu pozavideli Milovan Brkić, Srđan Milivojević, Ćuta Jovanović i Radomir Lazović zajedno. Snimak tog govora Braunović je objavio na društvenim mrežama političkog udruženja „Naša Drina“ čiji je predsednik.

04.07.2024

17:46

Republika Srpska vraća himnu "Bože pravde" i grb Nemanjića
Politika

Republika Srpska vraća himnu "Bože pravde" i grb Nemanjića

Narodna skupština Republike Srpske okončala je prvi deo Desete redovne sednice usvajanjem set zakona koji će omogućiti da Investiciono-razvojna banka, može obavljati platni promet i primati novčane depozite, a podršku je dobio i Nacrt zakona o dopuni Zakona o upotrebi zastave, grba i himne.

04.07.2024

17:33

TV

Evo zbog čega je ubijen Gadafi! Nije istina da je pokušao da uništi dolar!
Live TV

Evo zbog čega je ubijen Gadafi! Nije istina da je pokušao da uništi dolar!

Neki kažu da se posledice istorije ne smiruju ni danas. Libija više nije ona zemlja koja je nekada bila. Neki kažu da je danas bolje, a neki da je mnogo gore. Mejlovi HIleri Klinton su procurili i otkrivena je istina zašto je Gadafi skinut sa vlasti, a to je zato što se suprotstavio dolaru. O tome zbog čega je ubijen Gadafi, u emisiji "Info dan" govorili su nekadašnji premijer Srbije Nikola Šainović i Darko Obradović, iz Centra za stratešku analizu.

04.07.2024

18:00

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija