• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.05.2023

18:30

ERGIN ATAMAN: Uzbuđen sam što ću raditi u Grčkoj

Starsportphoto

Košarka

ERGIN ATAMAN: Uzbuđen sam što ću raditi u Grčkoj

Podeli vest

Turski stručnjak Ergin Ataman izjavio je nakon potpisivanja dvogodišnjeg ugovora za Panatinaikos da je uzbuđen što će raditi u Grčkoj.

Ataman je potpisao dvogodišnji ugovor sa čelnicima Panatinaikosa i na kraju sezone će zvanično preuzeti klupu kluba iz Atine.

- Imao sam sastanak sa predsednikom Panatinaikosa. U prvom susretu smo se načelno dogovorili o mnogim pitanjima, ali ja sam trenutno trener Anadolu Efesa i nastavlja se borba u Turskoj košarkaškoj ligi. Nakon što se ova borba završi, ponovo ćemo sesti sa našim predsednikom ali 90% ću preuzeti grčki klub. Uzbuđen sam što ću prvi put raditi za grčki tim i to u jednom od najvećih klubova u Evropi. Mislim da mi treba ovo uzbuđenje - istakao je Ataman, prenosi Jurohups.

Turski stručnjak je do sada u karijeri vodio Turk Telekom, Pinar Karšijaku, Efes, Montepaski, Fortitudo, Bešiktaš, Galatasaraj i reprezentaciju Turske.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija