• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

10.05.2023

22:26

SAŠA OBRADOVIĆ U FAJNL-FOURU EVROLIGE! Velika pobeda Monaka!

EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Košarka

SAŠA OBRADOVIĆ U FAJNL-FOURU EVROLIGE! Velika pobeda Monaka!

Podeli vest

Košarkaši Monaka izborili su plasman na Fajnal for Evrolige, pošto su večeras na svom terenu pobedili Makabi rezultatom 97:86 u petom meču četvrtfinala plej-ofa najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja.

Puleni našeg trenera Saše Obradovića  su do plasmana na F4 Evrolige stigao serijom 3:2 u pobedama.

Najefikasniji u ekipi Monaka bili su Džordan Lojd i Majk Džejms, koji su ubacili po 21 poen. Kod gostiju, najbolji je bio Vejd Baldvin sa 27 poena.

Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Monako će u polufinalu završnog turnira Evrolige, koji je na programu od 19. do 21. maja u Kaunasu, igrati protiv Olimpijakosa.

U drugom polufinalu sastaće se Barselonea i bolji iz duela između Reala i Partizana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija