• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.05.2023

09:09

SAMO JE NEKOLIKO EKSERA NEDOSTAJALO NA NAŠEM KOVČEGU! Madriđani svesni da su napravili čudo protiv Partizana

EPAIMAGES

Košarka

SAMO JE NEKOLIKO EKSERA NEDOSTAJALO NA NAŠEM KOVČEGU! Madriđani svesni da su napravili čudo protiv Partizana

Podeli vest

Trener Real Madrida Ćus Mateo bio je ponosan na svoj tim posle velikog preokreta protiv Partizana.

Real Madrid je bio na ivici ponora, gubio je sa 2:0 u seriji od Partizana, ali je prednost crno-belih poništio u Beogradu, a potom se vratio posle "-18" u majstorici trijumfovao. Real je postao prva ekipa koja je uspela da nadoknadi 0:2 u plej-ofu i prođe dalje posle tri uzastopne pobede.

Foto: EPAIMAGES

 

Trener Madriđana Ćus Mateo istakao je da je njegov tim uradio nešto nemoguće.

- Ponekad u sportu nema logičnog objašnjena i srce učini nemoguće. Okrenuli smo utakmicu koja je bila veoma komplikovana. Okrenuli smo 0-2 u seriji, kada su mnogi digli ruke i smo je nekoliko eksera nedostajalo na našem kovčegu - poručio je posle velike pobede u "majstorici" Ćus Mateo.

Foto: EPAIMAGES

 

Ponosan je Mateo na igrače i tim.

- Znali smo da moramo da iskoristimo ovu priliku, imali smo mnogo povreda i tradicija je bila protiv nas, ali igrači su svima dali još jednu lekciju iz ponosa i požrtvovanja. Moramo da budemo ponosni na ovaj tim. Ja sam više nego ponosan na igrače. Ova pobeda je bila kruna svog rada koji smo uložili ove godine. Ispisali smo mali deo klupske istorije.

Foto: EPAIMAGES

 

Real Madrid će se u Kaunasu sastati sa Barselonom u polufinalu Evrolige. Drugi polufinalni par čine Olimpijakos i Monako. 

 

Bonus video




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak
Srbija

Grom tuče po Kremnima! Kakav je to znak

Kad god se nešto dogodi u Kremnima, rodnom mestu proroka Tarabića, većina ljudi je sklona da to tumači s dozom misterije...Česta grmljavina, sevanje munja, pa sinoć grom koji je udario u zgradu u centru sela, mnogima je uterao strah u kosti.

31.05.2024

17:31