• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.05.2023

06:50

TRENER REALA BRANI JABUSELEA NAKON DIVLJAČKOG STARTA NAD EGZUMOM! Izvinio se i TO JE TO!

Starsportphoto

Košarka

TRENER REALA BRANI JABUSELEA NAKON DIVLJAČKOG STARTA NAD EGZUMOM! Izvinio se i TO JE TO!

Podeli vest

Samo dva dana posle utakmice protiv Partizana u "majstorici" za plasman na F4 Evrolige, ekipa Reala je ponovo izašla na teren i u 32. kolu Endesa lige savladala Valensiju u gostima sa 79:68.

Geršon Jabusele je bio u centru pažnje, postigao je 25 poena, uz sedam skokova i najzaslužniji je za trijumf uz Marija Hezonju koji je meč završio sa 20 poena i 5 skokova.

Nakon utakmice, trener Reala Ćus Mateo je pohvalio Jabuselea i osvrnuo se na suspenziju koju mu je Evroliga izrekla do kraja sezone zbog divljačkog i sramnog postupka prema Danteu Egzumu u finišu druge utakmice u Madridu.

- Nikome se nije dopala ta epizoda. Izvinio se i to je to. To nije nešto čime se treba ponositi. Reflektori su upereni u njega jer je sankcija bila veća, ali bilo je mnogo drugih igrača koji su radili stvari koje nisu bile kako treba. To je iza njega i on pokušava da se pokaže u pravom svetlu igrajući košarku. Mora da shvati da radi veoma dobro to što mu najbolje ide- istakao je Mateo.

Foto: EPAIMAGES

 

Bio je zadovoljan pobedom i onim što je njegov tim generalno pokazao u večerašnjem meču.

- Dobro smo kontrolisali tempo igre, kada da trčimo, a kada da stanemo. Shvatili smo kako da igramo. Iako su neki igrači umorni, imaju takmičarski ritam i to smo primetili protiv Valensije koja ga nema. Savladavanje skoka nam je dalo šansu da trčimo, mislim da je to bila dobra utakmica generalno. Znali smo kako da pobedimo, a da ne budemo briljantni. Momci shvataju da nema izgovora, nema povređenih i nema ničega. Ambiciozni smo, ne želimo da izgubimo nijednu utakmicu - zaključio je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija