• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: Telegraf.rs

18.05.2023

15:47

POZNAT DOMAĆI TEREN CRVENO-BELIH ZA IDUĆU SEZONU! Košarkaši šampiona ABA lige SE SELE!

Starsportphoto

Košarka

POZNAT DOMAĆI TEREN CRVENO-BELIH ZA IDUĆU SEZONU! Košarkaši šampiona ABA lige SE SELE!

Podeli vest

Košarkaši Crvene zvezde igraće svoje mečeve u beogradskoj Areni sledeće godine, prema navodima Telegrafa.

Tim sa Malog Kalemegdana je već ranije najavio selidbu iz "Pionira" u najveću dvoranu glavnog grada Srbije, a posao je sada završen. Nebojša Čović je o potencijalnom prelasku govorio u maju ove godine.

- Crvena zvezda samo traži iste uslove koje ima Partizan u vezi sa cenom zakupa Arene na Novom Beogradu. Namere Crvene zvezde su da pređemo tamo sledeće sezone i sa mladim i seniorskim timom - tada je rekao Čović.

Ovom selidbom crveno-beli su potencijalno najavili osigurano mesto u Evroligi za narednu godinu nakon što se spekulisalo da će ono biti ponuđeno "večitim" rivalima,  Crvenoj zvezdi i Partizanu.

Foto: Starsportphoto

 


Tokom ove sezone u najjačem košarkaškom takmičenju u Evropi Partizan je više puta rasprodavao čitavu dvoranu i za svaku utakmicu top osam faze tražila se karta viška.

Crvena zvezda potencijala za takvu posećenost itekako ima, naročito ako se uzme u obzir broj navijača koji su zvezdu bodrili tokom njenih utakmica u Pioniru čitave godine. Osim toga, tim sa Malog Kalemegdana već radi i na ojačavanju igračkog kadra, pošto se već priča o nekim željama osvajača Kupa Radivoja Koraća, dok su Luka Mitrović i Ognjen Dobrić osigurani produženjem ugovora.

Foto: Starsportphoto

 

Crvena zvezda se nije domogla plej-ofa Evrolige ove sezone i čini se da će to biti prva tačka dnevnog reda za narednu godinu. Ukoliko ovu godinu ne žele da završe neuspešno, izabranici Duška Ivanovića će morati da odbrane trofej ABA lige, a već su na dobrom putu za tako nešto pošto su savladali Budućnost u prvom meču polufinala sa 93:55.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
kikkoko

pre 1 godinu

Ne moze iskompleksirani,okati i naduvani Badman podneti da neko igra pred 20K a on pred 5K, on mora uvek, bolesnik je bolesnik, biti vodeci vuk u zverijaku. Pa predji, kome se sredjivala Pionirka? Najednom, hocemo u N.Beograd, u Arenu.Nije Arena odlucivala o ulasku u F8, vec moc ekipe i trener. Dobro ste vi prosli , medju deset, ma super za vas. A to sto neko bolestan od Cergarke hoce da napravi prvaka Evrope.., hm, moze ali comasutra! Videla kobila kako se vranac potkiva pa bii ona ekser bilo gde!

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija