• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.05.2023

20:30

TRENER SC DERBIJA PRETI PARTIZANU! Evo šta je Slovenac izjavio pred MAJSTORICU U BEOGRADU!

Starsportphoto

Košarka

TRENER SC DERBIJA PRETI PARTIZANU! Evo šta je Slovenac izjavio pred MAJSTORICU U BEOGRADU!

Podeli vest

Trener košarkaša Studentskog centra iz Podgorice Andrej Žakelj (44) poručuje da će njegova ekipa dati sve od sebe da u ponedeljak (20.00, Arena 1 premijum) napravi najveću senzaciju u ovoj sezoni i eliminiše Partizan u četvrtfinalu ABA lige.

SC Derbi, kako se skraćeno zove ova ekipa, napravila je ogromnu senzaciju prošle nedelje kada je u "Pioniru" pred navijačima Partizana srušila crno-bele rezultatom 83:82. Četiri dana kasnije ekipa Željka Obradovića je u Podgorici na jedvite jade došla do trijumfa 81:79 i seriju vratila u Beograd.

Foto: Starsportphoto©

 

Majstorica će biti odigrana u ponedeljak u beogradskoj "Areni", koja će najverovatnije biti puna kao u evroligaškim okršajima. Za popularne "studente" to će biti istorijska šansa, dok je Partizanu meč "biti ili ne biti" i u najvećoj meri odrediće da li je sezona uspešna ili ne.

Slovenački trener Andrej Žakelj, koji predvodi Studentski centar, obećava da će njegova ekipa dati sve od sebe za trijumf.

- Jedva čekamo treću utakmicu u Beogradu. Očekujem veliki broj navijača Partizana i sjajnu atmosferu. Biće uživanje igrati. Partizan je pod pritiskom, a naša prednost je što možemo da odigramo rasterećeno i hrabro. Ljudski je i sportski nadati se da možemo do pobede. Očekujem jaku reakciju Partizana, ali i mi smo odlučni da se borimo od prvog do poslednjeg sekunda. Odbrana je ključ, ne smemo da dozvolimo Partizanu da uđe u šuterski ritam. Verujem da možemo do iznenađenja, tačnije podviga, čuda - poručuje Žakelj.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija