• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.05.2023

18:45

MARIO HEZONJA ZABIO NOŽ U LEĐA "GROBARIMA"! Hrvat veličao čoveka koji je POVREDIO EGZUMA

EPA

Košarka

MARIO HEZONJA ZABIO NOŽ U LEĐA "GROBARIMA"! Hrvat veličao čoveka koji je POVREDIO EGZUMA

Podeli vest

Kakav podmukao potez Marija Hezonje (28)! Hrvatski košarkaš, koji je sa Real Madridom u nedelju osvojio Evroligu pobedom nad Olimpijakosom 79:78, veličao je svog saigrača Geršona Jabuselea zbog užasnog poteza na kraju druge utakmice četvrtfinala protiv Partizana.

Podsetimo, Jabusele je, nakon što je Partizan deklasirao Madriđane, u opštoj gužvi rvačkim zahvatom bacio na pod i tako povredio plejmejkera beogradske ekipe Dantea Egzuma. Australijanac je zbog toga završio na štakama, a taj potez zgrozio je sve prave ljubitelje košarke.
Evroliga je Francuza suspendovala na pet utakmica i zato nije mogao da igra do kraja sezone u elitnom takmičenju. Real je, nakon tog poteza Jabuselea, preokrenuo seriju protiv Partizana i kasnije osvojio elitno evropsko takmičenje.

Foto: EPA-EFE/TOMS KALNINS

 

I dok je čitava košarkaška javnost i dalje ogorčena zbog podmuklog poteza francuskog gorostasa, izgleda da je Hrvat Hezonja oduševljen, čak i zahvalan saigraču zbog toga.
Na društvenim mrežama isplivao je snimak slavlja nakon osvajanja Evrolige, gde Hezonja u stanju opšte euforije prilazi Jabuseleu i govori mu sav oduševljen:
- Preokrenuo si je*enu sezonu u našu korist!

Nema sumnje da se to odnosi na potez koji je obišao i zgrozio Evropu, koji je, podsetimo, ovako izgledao.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija