• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

26.05.2023

23:50

DŽABE MU PRIVATAN AVION! Dončić zbog Grka izvisio za finale Evrolige

USA Today

Košarka

DŽABE MU PRIVATAN AVION! Dončić zbog Grka izvisio za finale Evrolige

Podeli vest

Slovenački košarkaš Luka Dončić trebalo je uživo da gleda finale Evrolige između Olimpijakosa i Real Madrida u Kaunasu, ali su njegov dolazak sprečili Grci.

Prva zvezda Dalas Maveriksa bio je najavljen kao glavni gost svog bivšeg kluba iz Madrida, ali na kraju nije stigao u prestonicu Litvanije i to zbog bizarnog razloga - velikog broja navijača Olimpijakosa.

Kako piše portal "Jurohups", oko 5.000 pristalica kluba iz Pireja doputovalo je brojnim čarter letovima iz Grčke, što je izazvalo ogromnu gužvu na aerordomu u Kaunasu, pa privatni avion u kojem je bio Dončić nije mogao da sleti. Slovenac je na kraju bio primoran da odustane od puta i osvajanje 11. titule svog bivšeg kluba prati na malom ekranu.

Foto: EPA

Donćić nije mogao da gleda duel svog bivšeg kluba i Olimpijakosa

Podsećanja, Real je u finalu posle velike drame pobedio Olimpijakos sa 79:78 i to košem Serhija Ljulja na tri sekunde pre kraja i tako posle pet godina čekanja osvojio titulu prvaka Evrope.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija