• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.05.2023

21:10

ENTONI DOBIO BOGATU PONUDU IZ EVROPE! Legendarni AMERIKANAC rešio da ode u PENZIJU

USA Today

Košarka

ENTONI DOBIO BOGATU PONUDU IZ EVROPE! Legendarni AMERIKANAC rešio da ode u PENZIJU

Podeli vest

Američki košarkaš Karmelo Entoni završio je karijeru posle 19 godina, ali je pre penzije bio veoma blizu angažmana u Evropi.

Razočarao je Karmelo Entoni košarkaške fanove širom sveta kada je nakon 19 godina rešio da prekine svoju igračku karijeru. Ipak, posle nekoliko slabih sezona penzija je bila jedina opcija za popularnog Mela, ali je malo falilo da ga naredne sezone vidimo u Evropi. 

Poznati američki novinar Mark Stajn preneo je vest da je Entoni dobio bogatu ponudu iz Evrope, ali je rešio da ne igra košarku van SAD-a. Detalja o ponudi nema, niti informacija iz kog kluba je stigla ponuda... Ipak, verovatno se radi o ekipi iz Evrolige budući da su one platežno najmoćnije.

Entoni nije želeo da forsira nastavak karijere poput Dvajta Hauarda koji trenutno nastupa na Tajvanu. Naprotiv, rešio je da, budući da angažmana nije bilo, ode u zasluženu penziju i ostaje upamćen kao jedan od najboljih košarkaša svih vremena. 

Jedini "minus" u karijeri je činjenica da Entoni nikada nije bio šampion NBA lige, ali je deveti strelac u istoriji takmičenja. Sa reprezentacijom SAD-a osvojio je tri zlatne medelje na Olimpijskim igrama. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija