• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

29.05.2023

09:51

MOŽE LI CRVENA ZVEZDA DA NADMAŠI OVU PONUDU! Real spreman da Tavaresu ponudi najveći ugovor u istoriji kluba!

Starsportphoto

Košarka

MOŽE LI CRVENA ZVEZDA DA NADMAŠI OVU PONUDU! Real spreman da Tavaresu ponudi najveći ugovor u istoriji kluba!

Podeli vest

Košarkaš Real Madrida Valter Tavares (31) već neko vreme je na meti Crvene zvezde, što je Informer prvi najavio, ali čini se da su šanse da do tog transfera dođe, kako vreme odmiče, sve manje.

Španski mediji prenose da je Real Madrid spreman da sruši sve granice kako bi sačuvao najdominantnijeg centra na Starom kontinentu.

Kako prenosi "Diario", novi šampion Evrope prekršiće sopstveno pravilo da nijednom igraču ne daje preko 3,5 miliona evra bruto po godini i ponudiće gorostasu sa Zelenortskih Ostrva i više od toga! To bi ga učinilo jednim od najplaćenijih košarkaša u Evropi i jasno je, umanjilo bi šanse Crvenoj zvezdi da ga angažuje.

Foto: Starsportphoto

 

Kako je Informer pre nekoliko dana najavio, Crvena zvezda se uključila u trku za potpis MVP-ja Evrolige kome ističe ugovor na kraju sezone. Aktuelni šampion Jadrana spreman je da mu ponudi  i 2,5 miliona evra po sezoni, što je za 500.000 evra više nego što ima u Realu. Ipak, ako Real zaista prekrši svoje finansijsko pravilo i ponudi Tavaresu ovaj ugovor, crveno-beli najverovatnije neće imati nikakve šanse da ga angažuju.

Foto: Insider

 

Tavares je tokom sezone beležio 10,3 poena, 6,5 skokova, 3,2 blokade i indeks korisnosti 16,2 u Evroligi. Dobio je i nagradu za najkorisnijeg igrača fajnal-fora u Kaunasu, koji je završen 11. titulom njegovog tima.

Što se tiče liste najplaćenijih košarkaša u Evroligi, predvodi je Nikola Mirotić iz Barselone sa pet miliona evra. Milion manje ima Šejn Larkin iz Efesa, a njegov saigrač Vasilije Micić 3,3 miliona evra. Tavares bi, u ovom slučaju, izbio na treće mesto liste najplaćenijih igrača.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame! (VIDEO)
Live TV

Demoralizovali su Evroviziju, a sad hoće da "preuzmu" i Olimpijske igre! Grad svetlosti postao je grad tame! (VIDEO)

Sinoć su otvorene Olimpijske igre u Parizu. Spektakl prilikom otvaranja izazvao je burne reakcije. Da li je ono bila promocija jednakosti kako tvrde organizatori, ili nešto drugo? Na ovu, ali i sve druge važne svetske teme govorili su gosti emisije "Rat uživo", Dragoslav Rabrenović ispred Instituta ta nacionalnu strategiju i stručnjak za strategijski menadžment.

27.07.2024

22:05

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija