• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

18.06.2023

17:51

MARINA MALJKOVIĆ SUROVA: Treba da boli kada ne radiš dobro!

EPA

Košarka

MARINA MALJKOVIĆ SUROVA: Treba da boli kada ne radiš dobro!

Podeli vest

Košarkašice Srbije neočekivano su izgubile u trećem kolu grupne faze od Mađarske sa 81:75 i ostale bez direktnog plasmana u četvrtfinale.

Umesto da odmaraju, moraće prekosutra, ponovo u Ljubljani, da igraju meč osmine finala proitiv Velike Britanije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KSSrbije (@kssrbije)

Selektorka Marina Maljković bila je surovo iskrena nakon poraza, kao i obično, i rekla da je njena ekipa zasluženo zadobila bolan udarac.

- Odigrali smo očajnu utakmicu, stvar je vrlo prosta. Mnogo smo se mi navikli da pravimo čuda, a mi nismo ekipa za čuda i velike domete, ja sam vrlo jasno rekla i stojim iza toga. Najbolnije je što smo izgubili sa šest razlike, znale smo da treba da smanjimo na četiri da bismo bile prve. Ali, to tako biva, kada ne radiš dobro i ne zaslužuješ pobedu, onda treba da izgubiš na bolan način - jasna je bila selektorka.

Srbija je igrala bez kapitenke Tine Krajišnik, koja je juče na treningu zadobila povredu zgloba.

- Jesmo igrali bez Tine, to nam je stvaralo mnogo probleme protiv mađarskih centara, a ona bi tu napravila veliku razliku. Mada, na stranu to. Sad je svima jasno zašto sam rekla da ne može sa istim greškama da se igra protiv Slovačke kao protiv Mađarske.
Maljkovićeva upozorava i na kvalitet narednog protivnika, Velike Britanije.

- Osmina finala je naša realnost, moramo to da igramo. Biće to teška utakmica protiv teškog tima koji ima velike atlete. Ništa neće biti lakše nego protiv Mađarske - zaključila je Marina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija