• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

20.06.2023

22:27

OBRADOVIĆ: ZA PORAZ PARTIZANA КRIVI SU DETE I MAMA!

Starsportphoto

Košarka

OBRADOVIĆ: ZA PORAZ PARTIZANA КRIVI SU DETE I MAMA!

Podeli vest

Trener КК Partizan Željko Obradović našao je komično objašnjenje za poraz u četvrtom meču plej ofa - kaže crno-beli su izgubili od Zvezde, jer im je jedno dete pokazivalo srednji prst i to dok je sa njim, sa detetom, bila njegova mama!?!

Da dobro ste pročitali! 

A ako ne verujete evo da citiramo Obradovićevu izjavu datu neposredno posle meča u ‘Pioniru’:

- Kada je dolazio naš autobus u "Pionir" dete je išlo sa majkom i pljuvalo autobus i pokazivalo nam srednji prst. Neka mi neko to objasni… - požalio se Žoc, a preneo je Šolakov, djilasovski portal Nova.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Vlada nbgg

pre 10 meseci

Vi niste zlo,vi ste najgori talog ljudski koji postoji. Ono u vc solji sto ne ode kad pustis vodu, to ste vi. Ti koji citas ovo, sto radis za 30000 pisljivih dinara, i ti si to isto. I ti si isto to govno u vc solji kad mozes da sedis tu i da glumis govno za 30 soma. Zapitaj se koliko je bedan tvoj zivot!

Dani

pre 10 meseci

Sta vi novinari sve necete napisat, zarad sake dinara. Sistemske marionete.

Posasti novinarstva

pre 10 meseci

Sramotne novine sramotne vesti, komicno ste intelektualno nesposobni.

GrobarKosmet

pre 10 meseci

Jeebem vam sve po spisku od mrtvo do bebce u kolepku, znate dobro sta je gospodin misleo, majmuni, jebo vsm vucic majku u picku ljigavu a i njemu jebeem sve sto ima… vi ste dno dna, smradovi odvratni… puu sve vam jeeeebeeem

Informer

pre 10 meseci

Pocrkali svi tamo.Sram da vas bude. Jebem i vas i j vucicevica picketine jedne ciganske odvratne!

Milentije

pre 10 meseci

Koji ste vi novinarski olos, i fukare! Pu stoke!

Pedja pfc

pre 10 meseci

Smece novinarsko - cigansko , lazljivo , jebem ti majku smrdljivu cigansku , potpisi se pod tekst da znamo ko si , majku ti jebem cigansku - jebacemo vam majku cigansku u majstorici , klosari ciganski , na celu sa najvecim olosem srbije - vucicem

novinaru pusi kurac

pre 10 meseci

NAPUSIS MI SE KURCA GOVEDO JEDNO ZA OVAJ TEKST... DA BOG DA CRKO U NAJGORIM MUKAMA SMRADU JEDAN BEDNI

Oli

pre 10 meseci

Vi ste dno dna! Što bre ne prenesete pravu istinu sve vam jebem! I deca vas se stide prevaranti ! Jebo te Vučić Vučićeviću !

Bojan

pre 10 meseci

Pa covek je u pravu. Mi smo problem. Jedna utakmica manje vise jedna titula a ova kultura ce nas unistiti.

Vozim

pre 10 meseci

Treba da vas bude sramota lepo kaze da od vas pocinje i evo primera kako izvlacite iz konteksta i pisete zbog klika.

Zox

pre 10 meseci

Licemer i podli čovek! Kada nagovori navijače da vredjaju Čoviću ženu i sina tada se samo smeška, ne reaguje . I sto i Nedovićevu ženu kada vredjaju. Veona zao čovek

Dušan

pre 10 meseci

Govna jedna odvratna.Poslušajte celu konferenciju šta je Željko hteo da kaže.Samo izmišljate...

Sofronije

pre 10 meseci

Jedite govna,sve što je sinoć rekao je 100% u pravu!!! A to nijesu njegove no vaše,bolesne,misli!

Nef

pre 10 meseci

Kako vas nije sramota ...stidi te se..koliko je platio conki za ovaj naslov...treba vam zabraniti rad ....smece od novina...

Ivan

pre 10 meseci

Uopste nije rekao da je izgubio zbog majke I deteta. Nego je objasnjavao jakvi su to navijaci.

Nikola

pre 10 meseci

JEBEM LI VAM SEME I MLEKO KOJE VAS JE ZADOJILO ! Obrisite komentar ali se ga makar procitali govnari govnjivi! Bolje da vas je ćale obrisao o zavesu nego što vas je napravio.

Čačak

pre 10 meseci

Kakvi ste vi mentalci.Jebo vas Vučićević, zubonja odvratni.Najodvratnija faca u Srbiji,a jos odvratniji čovek.Mrs bagro odvratna,

Vladan Kojović

pre 10 meseci

Nadam se da će neko od vas pročitati ovaj komentar, znam da ga nećete pvjaviti.... JEBEM VAM MATER SVIMA IZ INFORMERA SA SVE TIM SMRADOM VUČIĆEVIĆEM!!!!! USTA VAM SE POSEREM LAŽLJIVA, PIČKETINE USRANE!!!!!!

ObrazKoDjon

pre 10 meseci

Dal ti bar malo bude glupo kad stanes pred bankomat? Zahvali se ekonomskom tigru sto ti platu daje da pises ovakve gluposti.

Nole_KS

pre 10 meseci

Ovaj vaš komentar je zlonameran, izvukli ste rečenicu iz konteksta. Da odmah bude jasno: ja sam navijač Zvezde. Kao prvo Obradović nije tražio opravdanje za poraz već je ukazivao na takozvane navijače koji su u sva četiri dosadašnja susreta iskazivali mržnju prema protivničkoj ekipi. Iznoseći primer ponašanja deteta ukazao je na to da se debilizam preneo i na najmlađu generaciju. Navijači-debili protivnike tretiraju kao neprijatelje.

Pero

pre 10 meseci

Koje ste vi smeće. Verovatno niste ni saslušali ili niste ni shvatili šta je rekao!!!

Mirjana

pre 10 meseci

Blago rečeno vi ste stoka. On nije rekao da je zbog toga partizan izgubio, već da je država katastrofa ako to radi jedno dete. Dokle smo došli ako direktor pljuje ako baca stolicu, ako u lozi sedi zadruga. Katastrofa. Za to je vlast sns kriva. Zvezdini navijači vode ovo jadnu državu.

Ja

pre 10 meseci

Pa svako ko je pogledao konferenciju moze po naslovu reči kolika je ovo budalaština

Kulet

pre 10 meseci

Kolko treba covek da bude kvaran da ovako nesto napise to je nula od coveka svi smo videli i culi sta je i zasto rekao.

VojvođaninZR

pre 10 meseci

Zabraniti informeru da se bavi novinarstvom, ovo je ponižavajuće.

Shime

pre 10 meseci

PU mamu vam lažljivu...izvadili ste iz konteksta izjavu i napravili smeće za klik!

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske
Društvo

Sve stoji! Na granicama puno kao u košnici, kolone kilometarske

Saobraćaj je jutros bio umerenog intenziteta, ali u toku dana se očekuje pojačan saobraćaj, pre svega na auto-putevima, a zatim ka graničnim prelazima i na izlazima iz većih gradskih sredina, saopštio je Auto-moto savez Srbije (AMSS). Trenutno su najveće gužve na graničnim prelazima Batrovci i Preševo.

27.04.2024

16:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija