• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

22.06.2023

16:56

OVO JE REALNOST! Marina Maljković SUROVO ISKRENA NAKON BRUTALNOG PORAZA!

EPA-EFE/ANTONIO BAT

Košarka

OVO JE REALNOST! Marina Maljković SUROVO ISKRENA NAKON BRUTALNOG PORAZA!

Podeli vest

Selektorka ženske košarkaške reprezentacije Srbije, Marina Maljković dala je izjavu posle brutalnog poraza od Belgije u četvrtfinalu Evropskog prvenstva rezultatom 93:53.

Na samom početku, Marina Maljković je istakla da ovaj katastrofalan uopšte nije iznenađenje.

- Ništa, ekipa Belgije je veliki favorit i imaju najboju igračicu Evrope koja apsolutno dominira i potpuno zasluženo su došli do ove pobede i ovo je realnost. One su nas kao mi onda Slovačku pobedle i spustile na zemlju još u prvoj četvrtini i uz to imale 60% za tri poena, a mi sve promašili i teško je pričati o bilo čemu kada izgubiš 40 razlike. Čestitam Belgiji, jasno je zašto su glavni kandidati za zlato - rekla je Marina Maljković.

Zatim je pričala o motivaciji i trenutnom stanju u reprezentaciji.

- To se ne dovodi u pitanje, već naše stanje i videli smo već stanje Tine Krajišnik i Crvendakić koja je propustila prvi deo i to se vidi... Francuska iliC rna Gora nema tu ništa lakše ili teže biće preteško ma ko da bude i naravno da je ogroman cilj da izborimo barem kvalifikacije za Pariz - završila je ona.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija