• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.07.2023

14:13

Comtrade postao sponzor KK Mega: Visoka tehnologija sa sportskim srcem

printscreen

Košarka

Comtrade postao sponzor KK Mega: Visoka tehnologija sa sportskim srcem

Podeli vest

Tehnološka kompanija Comtrade i košarkaški klub Mega potpisali su ugovor o sponzorstvu.

Ugovor predstavlja uvod u partnerstvo domaćeg hi-tech giganta sa klubom koji je dugi niz godina poznat po vrhunskim košarkaškim talentima koji su stasavali u njemu.

Imena kao što su Nikola Jokić i Vasilije Micić, kao i 15 igrača izabranih na dosadašnjim NBA draftovima, po tom kriterijumu dovode KK Mega MIS na mesto najuspešnijeg kluba na svetu izvan teritorije SAD.

Kao jedna od najuspešnijih kompanija u Srbiji i regionu, Comtrade u ovo partnerstvo unosi više od 30 godina iskustva koje pokriva ključne IT oblasti – od kreiranja softvera i specifičnih IT rešenja, do sistem-integracije, distribucije hardvera i sve većeg prisustva na polju obnovljive energije. Kao pokretač sopstvenog brenda Tesla, Comtrade je već decenijama i sam brend, ali i rasadnik budućih IT karijera.

Upravo kada je reč o budućnosti, društveno odgovorno poslovanje ove kompanije podrazumeva i podržavanje mladih talenata, od IT zaljubljenika do sportskih posvećenika. Comtrade već godinama sponzoriše i podstiče rad sportskih institucija i manifestacija (Comtrade Serbian Marathon, Svetsko atletsko prvenstvo i dr.), ali i mnoge humanitarne i edukativne akcije, od kojih je široj javnosti najpoznatija Letnja IT škola.

Foto: Starsportphoto

 

 

- U svetu u kojem tehnologija napreduje sve brže, svaka uspešna IT kompanija mora da ima srce sportiste, urođenu težnju da se ide ukorak, da se bude prvi. U skladu sa konceptom ’Tomorrow's technology today’, mi želimo da podržimo mlade talente odmah, bez odlaganja, jer se vreme u hi-tech svetu doživljava slično kao i u sportu – sa njim se uvek trkamo - istakao je Veselin Jevrosimović, osnivač kompanije Comtrade.

Generalni menadžer Mega MIS-a, Goran Ćakić istakao je veliko zadovoljstvo uspostavljenom saradnjom sa kompanijom Comtrade:

- Svaka nova sezona nosi nove izazove a na putu ka novim sportskim uspesima i stasavanju nove generacije mladih i talentovanih košarkaša po čemu je naš klub poznat, veoma nam je značajna podrška kompanije Comtrade kao jedne od najuspešnijih kompanija u ovom regionu. Verujem da je početak uspešne saradnje na zadovoljstvo obe strane i mi ćemo svakako potruditi da opravdamo poverenje koje nam je ukazano - istako je Goran Ćakić, Generalni menadžer Mega MIS-a.

Comtrade pruža punu podršku košarkaškom klubu Mega MIS sa željom da ostane rasadnik svetskih talenata i mladim sportistima pomogne da ostvare svoje pune potencijale. U ovoj kompaniji ističu da je veza sa sportom u prirodnom skladu sa kompanijskom vizijom u kojoj tehnologija treba da pomogne deljenju pozitivnih vrednosti, jer i uspešni sportisti pozitivno utiču i inspirišu čitave generacije mladih.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija