• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.07.2023

22:06

Ništa od Mirotića - Olimpijakos doveo kapitalno pojačanje!

EPA

Košarka

Ništa od Mirotića - Olimpijakos doveo kapitalno pojačanje!

Podeli vest

Američki košarkaš Luk Sikma potpisao je dvogodišnji ugovor sa Olimpijakosom.

Saga oko Nikole Mirotića i njegove budućnosti još uvek nije završena, ali po vestima iz Grčke - košarkaš Barselone sigurno karijeru neće nastaviti u Olimpijakosu. Prošlogodišnji finalista Evrolige danas je predstavio najveće dosadašnje pojačanje pošto je ugovor sa Pirejcima potpisao Luk Sikma. 

Jedan od najkorisnijih igrača Evrolige u prethodnih nekoliko sezona u Pirej stiže da nasledi Sašu Vezenkova. Radi se o sličnom profilu igrača, a sa Sikmom je potpisan ugovor na dve godine. 

 

 

Neko vreme se šuškalo da bi Luk Sikma mogao put Barselone, ali je Amerikanac odlučio da obuče crveno-bli dres. Luk Sikma je treće pojačanje Olimpijakosu ovog leta pošto su pre njega u klub stigli ili se vratili Nikola Milutinov i Najdžel Vilijams Gos. 

Za vreme šestogodišnjeg boravka u berlinskom klubu, Amerikanac je u Evroligi sakupio 121 nastup i prosečno je beležio 8,8 poena, 5,9 skokova i 4,2 asistencije.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)
Politika

Održane "Vaskršnje čarolije" na Savskom vencu (FOTO)

Tradicionalna manifestacija za decu „Vaskršnje čarolije“ održana je ovog vikenda u Topčiderskom parku ispred Konaka kneza Miloša gde se okupio veliki broj dece koja su zajedno sa predstavnicima opštinskog rukovodstva uživala u vaskršnjem programu u organizaciji Opštine Savski venac.

05.05.2024

23:41

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija