• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.07.2023

16:30

Ozbiljna suma! Evo koliko će Madar zarađivati u Fenerbahčeu!

Starsportphoto

Košarka

Ozbiljna suma! Evo koliko će Madar zarađivati u Fenerbahčeu!

Podeli vest

Poznato je koliko će Jam Madar zarađiovati kao igrač Fenerbahčea.

Pravo niotkuda se dogodio transfer Jama Madara, koji je otišao u Fenerbahče nakon dve sezone u Partizanu.

Usledilo je i saopštenje crno- kluba koji su negirali transfer, a onda se oglasio i Madarov menadžer Miško Ražnatović, da bi Izraelac na kraju bio i zvanično predstavljen u Turskoj.

Odmah je bilo jasno da je Madar dobio znatno veću platu u ekipi Fenerbahčea, a sada je i jasno koliko će godišnje dobijati Izraelac.

Naime, kako tvrdi novinar iz Turske, blizak Fenerbahčeu,  Madar će na godišnjem nivou zaraditi 740.000 evra.

Prema njegovim saznanjima, Madar će na godišnjem nivou zaraditi 740.000 evra od strane Feberbahčea, što znači da će postati i milioner nakon dve sezone u Turskoj.

Madar je poptisao dvogodišnji ugovor uz mogućnost produžetka na još jednu sezonu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija