• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.07.2023

10:58

Ko je košarkaš koji je pretukao ženu? Radivojevića pamte i po krvavoj tuči na parketu

Starsportphoto

Košarka

Ko je košarkaš koji je pretukao ženu? Radivojevića pamte i po krvavoj tuči na parketu

Podeli vest

Bivši košarkaš Crvene zvezde Vuk Radivojević, uhapšen je zbog sumnje da je brutalno pretukao svoju ženu i naneo joj teške telesne povrede.

Po nalogu dežurnog javnog tužioca Prvog osnovnog javnog tuzilastva u Beogradu njemu je određeno zadržavanje u policijskoj stanici, upravo zbog sumnje da je izvršio krivično delo nasilje u porodici

Vuk Radivojević je bio kapiten Crvene zvezde, a tokom karijere je igrao još i za Fuenlabradu, FMP Železnik, Turk Telekom, a karijeru je završio u Igokei u kojoj danas radi kao funkcioner.

Karijeru je počeo u Partizanu, gde je prošao mlađe kategorije od  12. do 19. godine. Nakon što je završio sa crno-belima igrao je ua Slogu iz Kraljeva, a primetio ga je Zmago Sagadin, tadašnji trener Crvene zvezde koji ga je doveo u klub s Malog Kalemegdana.  Zbog igara u Crvenoj zvezdi zaslužio i poziv selektora Moke Slavnića, koji ga je pozvao u reprezentaciju na Evropsko prvenstvo 2007. godine. Nakon prvenstva je otišao put Španije, gde je igrao u Fuenlabradi dve sezone, pre nego se vratio u Crvenu zvezdu 2009. godine. Tamo je proveo godinu dana, pre nego je otišao u FMP, a potom se vratio Zvezdu. Do kraja karijere je igrao u Turk Telekomu, potom je otišao u Šljonsk, a od 2015. do 2019. godine je igrao u Igokei, gde je završio karijeru.

Foto: Starsportphoto

 

 


Karijeru mu je obeležila jedna krvava tuča iz sezone 2004/2005. Sa Zvezdom je igrao  protiv Vojvodine, a kada je sa saigračem Vladislavom Dragjlovićem ušao u sukob sa Kibu Stjuartom. Branio je saigrača nakon što je ovaj pao na pod posle nokauta od strance stranog košarkaša. Radivojević je udarcem razbio arkadu Stjuartu.

 

Osumnjičeni  košarkaš će sutra biti saslušan pred javnim tužiocem, nakon čega će se pribaviti izveštaj centra za socijalni rad, podaci o potencijalnim svedocima ovog ili eventualno prethodnih događaja. Takođe pribaviće se i  dokumentacija o stepenu povreda koje je zadobila oštećena.

- Sumnja se da je on u periodu između 02.00 -03.00 časova na području opštine Zvezdara, u ulici Milana Rakića, fizički napao svoju ženu L.R. Žena je prijavila policiji da ju je suprug fizički napao, nakaon verbalne rasprave u kolima kada ju je više puta udario. Nasilje se tu nije završilo već je nastavio da je udara u zajedničkom stanu, gde joj je otvorenom šakom naneo tešku telesnu povredu  - rekao je izvor Informera.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija