• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.07.2023

17:15

Najveći talenat Zvezde na pozajmici!

Starsportphoto©

Košarka

Najveći talenat Zvezde na pozajmici!

Podeli vest

Nikola Topić, koji važi za jednog od najvećih talenata srpske i evropske košarke, sledeće sezone neće imati mesta u prvom timu Crvene zvezde već će igračko iskustvo sticati nastupima za Megu.

Topić je pažnju na sebe skrenuo monstruoznim partijama tokom "nekst dženerejšn" turnira, odnosno Evrolige za juniorske kategorije.

Biser Crvene zvezde je tokom tog turnira postigao čak 107 koševa na četiri utakmice, a crveno-beli su učešće završili na trećem mestu.

Foto: Starsportphoto

Nikola Topić zasenio skaute

Ipak, dolaskom Miloša Teodosića, Šabaza Nejpira i Jago Dos Santosa pozicija plejmejkera u prvom timu je "prebukirana".

Uprkos tome, Zvezda ozbiljno računa na Topića pa su sa njim potpisali prvi profesionalni ugovor i to na četiri godine, a kako bi bili sigurni da će budući plej imati prilike da igra "prave" košarke na visokom nivou, poslali su ga na pozajmicu u Megu.

Ovaj potez je donekle i očekivan, pošto Topića zastupa agent Miško Ražnatović koji je ujedno i vlasnik kluba u kojem će ovaj zaigrati na pozajmici.

Biće ovo veliki stepenik naviše za mladog igrača Zvezde, pošto je prošlu sezonu proveo igrajući Košarkašku ligu Srbije za OKK Beograd, dok će iduće nastupati u Admiral bet Aba ligi.

Foto: Starsportphoto©

Nikola Topić sa Markom Simonovićem

Iako je bilo planirano da Topić pojača redove FMP-a, on je zbog izvesnih komplikacija oko papirologije završio u Sremskoj Mitrovici, gde Mega igra svoje utakmice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija