• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.07.2023

16:52

Partizan i Zvezda u ratu zbog košarkaša Barselone!

EPA Images

Košarka

Partizan i Zvezda u ratu zbog košarkaša Barselone!

Podeli vest

Košarkaški klubovi Partizan i Crvena zvezda naciljali su isto pojačanje - iskusnog američkog beka Korija Higinsa (34), javljaju košarkaški insajderi!

Najveći srpski klubovi nameravaju da dodatno ojačaju sastave pred početak nove sezone, a meta im je iskusni bek šuter koji je prethodne četiri godine nosio dres Barselone.

Foto: AP/Photo

 

 

Prvo se, još pre nekoliko dana, na društvenim mrežama spominjala mogućnost da pređe u Partizan, a kako javlja "Sportski žurnal", sada je meta i Crvene zvezde. Crno-beli su ovog leta doveli Ognjena Jaramaza i Mateuša Ponitku, a izvesno je da će angažovati i Nikolu Mirotića, dok bi dolazak Higinsa predstavljao još jedno veliko pojačanje na niskim pozicijama.

Sa druge strane, Zvezda takođe pravi izuzetno moćan i iskusan sastav i nema sumnje da bi se Kori idealno uklopio u koncepciju tima. Crveno-beli su furiozno krenuli u sklapanje tima, pa su zasad doveli Dejana Davidovca, Marka Simonovića, Miloša Teodosića, Adama Hangu, Majka Tobija, Džoela Bolomboja, Rokasa Gedraitisa, Šabaza Nejpira i Jaga dos Santosa.

Teško je reći kome u ovom trenutku je bliži Higins, da li Zvezdi ili Partizanu, ali nije jedini igrač oko koga su se večiti "sukobili" ovog leta. Pre njega, bili su zainteresovani za Mateuša Ponitku, a tu je kao pobednik izašao Partizan, baš kao i za Nikolu Mirotića, čiji potpis se očekuje svakog časa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija