• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.07.2023

17:05

"Grobarima" se ovo neće dopasti! Dino Merlin im krade Arenu?!

Tanjug/youtube

Košarka

"Grobarima" se ovo neće dopasti! Dino Merlin im krade Arenu?!

Podeli vest

Popularni pevač Dino Merlin objavio je na svom Instagram profilu da će održati koncert u Beogradskoj areni 17. novembra, što ne bi bio problem da u istom terminu košarkaši Partizana nemaju utakmicu u sklopu duplog kola Evrolige!

Košarkaški klub Partizana bi taj dan, po Evroliginom kalendaru, trebao odigrati meč sa berlinskom Albom u sklopu duplog kola ovog takmičenja, ali će ona biti zauzeta nastupom Dina Merlina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dino Merlin (@dinomerlin)

 

Prema ranije određenim satnicama, crno-beli bi trebali ugostiti "albatrose" iz glavnog grada Nemačke od 20 časova, a za početak koncerta jednog od najpopularnijih pevača sa ovih prostora određeno je vreme od 20.30, što samo potvrđuje da će neko morati da "popusti".

Potencijalnu ideju o preseljenju te utakmice u "Pionir", "grobari" bi nesumnjivo dočekali "na nož" , pošto ta hala nema kapacitet da primi sve one koji će nesumnjivo prisustvovati ovoj utakmici, a svoje nezadovoljstvo već su počeli da ispoljavaju na društvenim mrežama.

 

 

"Znači Dino Merlin organizuje koncert u Areni na dan Partizanove utakmice. Fino" ,

"A šta ćemo sa ovim što je Dino Merlin zakupio Arenu na dan kada u istoj hali Partizan igra utakmicu protiv Albe?", su samo neka od pitanja i briga navijača šampiona Admiral bet Aba lige.

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija