• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.07.2023

22:30

Nema ništa lepše nego kad te tvoj narod voli! Nove moćne reči Štimca i podrška "orlovima"

Starsportphoto

Košarka

Nema ništa lepše nego kad te tvoj narod voli! Nove moćne reči Štimca i podrška "orlovima"

Podeli vest

Bivši košarkaški reprezentativac Srbije Vladimir Štimac porukom na Instagramu je još jednom podržao "orlove" pred Mundobasket.

Čim je selektor Svetislav Pešić saopštio spisak i saopštio da su otkazali Nikola Jokić, Vasilije Micić i NIkola Kalinić kod navijača je naglo splasnuo optimizam, a nije mali broj onih koji su i dalje ljuti.

Štimac je još jedanput pokazao patriotizam i pružio reprezentativcima Srbije podršku, uz objavu koja poručuje da ništa nije izgubljeno.

- Šta mi je bilo najteže u karijeri? Kad god smo se vratili sa medaljom i kad su nas čekali ljudi, pa onda taj osećaj na balkonu i nestvarna dva tri dana u Bgu su toliko utisaka ostavili na mene da kad se vratim u klub neki put toliko potonem. Uvek mi treba malo vremena da se vratim u realnost i nastavim u klubu sa radom. Nema ništa lepše kad te tvoj narod voli. Zato što je u repki bilo drugarstvo i lepo smo se slagali. Osećanja sa drugog sveta. Nadam se da će takva biti atmosfera. Napred momci! Hrabro! - napisao je Štimac u tvitu.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Dekintirani umetnik prošlih vremena! Oštre reakcije nakon Bebekove proslave zločinačke akcije Oluja
Politika

Dekintirani umetnik prošlih vremena! Oštre reakcije nakon Bebekove proslave zločinačke akcije Oluja

Nekadašnji pevač "Bijelog dugmeta" Željko Bebek, čovek koji je sinoć održao sramni nastup na proslavi zločinačke akcije "Oluja" u Ličkom Osiku, zakazao je za 15. novembar koncert u Beogradu u Sava Centru. On je time pokazao da je imun na srpske žrtve i srpsku patnju, ali ne i na srpske pare. Organizatori su koncert nazvali "velelepnom proslavom Dana pobede".

06.08.2024

14:28

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija