• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.07.2023

17:50

Itudis objavio spisak - nema Janisa!

AP/Photo

Košarka

Itudis objavio spisak - nema Janisa!

Podeli vest

Janisa Adetokumba nema na spisku Grčke za Mundobasket, ali selektor Itudis ističe da postoji mogućnost da se as Milvokija nađe u sastavu.

Manje od mesec dana deli nas od početka Svetskog prvenstva u košarci, a jasno je da u Japanu, Indoneziji i na Filipinima nećemo gledati neke od najboljih igrača sveta. Nikola Jokić nije u sastavu Srbije, Amerikanci dolaze sa kombinovanim timom, a sve su prilike da ni Grci neće biti kompletni.

Naime, selektor Helena Dimitris Itudis skratio je spisak nakon prve nedelje priprema, a na novoj listi imena nema Janisa Adetkomuba! As Milvoki Baksa zbog povrede nije u prilici da trenira sa ekipom, ali Itudis ističe da postoji mogućnost da Janis nastupi na Mundobasketu. 

- To će nam saopštiti doktori reprezentacije i lekari iz Milvoki Baksa, on se trudi da igra za Grčku, ali povreda je takva da će uskoro biti na reevaluaciji i saznaćemo da li će moći da igra ili ne - rekao je Itudis. 

Na spisku grčkog selektora su: Tomas Vokap, Dimitris Moraitis, Mihalis Luncis, Janulis Larencakis, Lefteris Bohoridis, Panajotis Kalaicakis, Vasilis Toliopulos, Kostas Papanikolau, Janis Papapetru, Nikos Rogavopulos, Tanasis Adetokumbo, Dinos Mitoglu, Dimitris Agravanis, Manos Hacidakis, Jorgos Papajanis, Kostas Adetokunbo, Jorgos Calburis.

Grci su smešteni u grupu C u Manili sa Sjedinjenim Američkim Državama, Jordanom i Novim Zelandom. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija