• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

03.08.2023

16:36

Prva izjava Mirotića u Milanu: Srećan zbog jedne stvari, a siguran da će svi u Armaniju da uživaju

EPA

Košarka

Prva izjava Mirotića u Milanu: Srećan zbog jedne stvari, a siguran da će svi u Armaniju da uživaju

Podeli vest

Nikola Mirotić je zvanično postao košarkaš Olimpije iz Milana, potvrdio je danas italijanski klub.

Detalji još nisu obelodanjeni, a prema pisanjima medija, Mirotić je potpisao dvogodišnji ugovor "težak" ukupno pet miliona evra.

Novi "maneken", Nikola Mirotić, izjavio je da je veoma srećan što će imati priliku da ponovo igra pod palicom trenera Etorea Mesine u italijanskom klubu.

- Srećan sam što sam postao deo velike porodice Armanija i želim da doprinesem jačini ovog tima i organizacije. Daću sve od sebe kako bih opravdao poverenje koje su mi gospodin Armani i gospodin Del Orko ukazali. Srećan sam što ću ponovo igrati kod trenera Mesine koga sam upoznao kao mladi igrač. Siguran sam da ćemo svi uživati u ovoj sezoni i da ćemo navijače učiniti ponosnim - rekao je Mirotić.

Foto: EPA

 

Inače, o dolasku Mirotića oglasio se i vlasnik Olimpije Milano Đorđo Armani, koji nije krio oduševljenje.

- Njegovo dovođenje u Olimpiju je poklon koji će naši navijači ceniti i odlična prilika za ceo tim. Uvereni smo i da će se Mirotić ovde sa nama osećati kao kod kuće i da će, kao i drugi šampioni pre njega, biti srećan što je izabrao Milan -  rekao je Armani za klupski sajt.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija