• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.08.2023

19:32

Da li ste videli ta imena, pa to je bruka! Nekadašnja NBA zvezda oplela po Amerima! (VIDEO)

EPAIMAGES

Košarka

Da li ste videli ta imena, pa to je bruka! Nekadašnja NBA zvezda oplela po Amerima! (VIDEO)

Podeli vest

Nekadašnja NBA zvezda Gilbert Arenas prokomentarisao je spisak Sjedinjenih Američkih Država za Mundobasket.

Arenasu je gost bio Tre Jang, a u jednom momentu su pričali o spisku SAD za Mundobasket.

- Da li ste videli spisak igrača koje je Stiv Ker birao? Patetično. Srećan sam za momke koji su tu, lepo je videti neke momke za koje mislim da im tu nije mesto jer neki od njih nisu u startnoj postavi ni u svojim timovima - rekao je Arenas.

Tre Jang se potom nadovezao rekavši da SAD nemaju zvezde kao prethodnih godina, pa je Arenas na to rekao:

- Sramota je što ponekada igrači žele da budu tu, a ti ih ne pozoveš Automatski izgovoriš da ti se ne uklapaju u sistem igre. Kako znaš to ako im nisi ni dao šansu? Pozovi one koji su dobri i daj im šansu da pokažu da zaslužuju poziv i da mogu da se adaptiraju - objasnio je nekadašnji plejmejker.

Mundobasket počinje 25. avgusta, a Amerika je u grupi sa Jordanom, Grčkom i Novim Zelandom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)
Live TV

Velika ceremonija na Zejtinliku: Spomenik za dedu Đorđa, srpskog junaka! (FOTO/VIDEO)

Ekipa Informera nalazi se na Zejtinliku gde je otkrivena bista deda Đorđu, čuvaru srpskog groblja. Inicijativu je pokrenuo Informer i livnica "Jeremic".Otkrivanje biste je izazvalo veliko interesovanje u Solunu, gradski predstavnici tog grada su položili vence na njegov grob, a spomenik su svečano otkrili ministar odbrane Bratislav Gašić i ministar za rad, boračka i socijalna pitanja Nemanja Starović.

28.09.2024

11:09

Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade
Hronika

"Tu utehe nema": Mirjana je jedina preživela nesreću u Raškoj, njeni jauci kidaju dušu na komade

Tragedija koja je zadesila porodicu Lazović i njihovu komšinicu Dijanu Kutlačić duboko je potresla zajednicu kod Raške. U prošlu subotu popodne, dok su se pripremali da krenu na sabor povodom praznika Mala Gospojina u manastir Studenica, doživeli su stravičnu saobraćajnu nesreću. Jedina preživela je Mirjana Lazović Bugarić, majka troje poginule dece i supruga Danijela.

28.09.2024

16:10

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija