• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.08.2023

10:02

Partizan pronašao "četvorku"?! Poznato lice u crno-belom

Starsportphoto

Košarka

Partizan pronašao "četvorku"?! Poznato lice u crno-belom

Podeli vest

Srpski košarkaš Tristan Vukčević (20) i naredne sezone će braniti boje Partizana, iako se dovodio u vezu sa Vašington Vizardsima iz NBA lige i grčkim Peristerijem.

Talentovani košarkaš Tristan Vukčević biće na raspolaganju treneru Partizana Željku Obradoviću i naredne sezone, nezvanično saznaje "Mocart sport". 

Prema navodima ovog portala, krilni košarkaš će "odraditi" do kraja ugovor koji ima sa crno-belima i koji traje do kraja takmičarske 2024. godine. Vukčević ove sezone nije imao bogzna kakvu minutažu kod Željka Obradovića, ali je to sve bio deo njegovog igračkog sazrevanja i "kaljenja". 

Foto: Starsportphoto

Tristan Vukčević

Nekadašnji košarkaš Real Madrida protekle sezone je prosešno beležio osam poena uz tri skoka za 14 minuta provedenih na parketu.

Ovog leta je izabran kao 41. pik na NBA draftu od strane Vašington Vizardsa, a bio je i njihov deo tokom ovogodišnjeg izdanja Letnje lige. Po svemu sudeći, on je zadobio pažnju tamošnjih skauta, ali neće imati mesto u timu "čarobnjaka" odmah iduće sezone. Prema mišljenju trenerskog osoblja Vašingtona, Vukčević bi trebao odigrati još jednu seniorsku sezonu u Evropi kako bi u potpunosti "oslobodio" svoj talenat i stekao osećaj na terenu.

Foto: printscreen

Tristan Vukčević tokom ovogodišnje Letnje lige

Kao kandidat za njegovo stasavanje najviše su se pominjali  grčki timovi Olimpijakos i Peristeri, kojeg sa klupe predvodi bivši legendarni košarkaš Vasilis Spanulis, dok je Tristanov otac, Dušan njegov pomoćnik. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija