• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.08.2023

17:49

Marko Gudurić: Može svašta da se desi, svaka utakmica je priča za sebe (VIDEO)

Starsportphoto

Košarka

Marko Gudurić: Može svašta da se desi, svaka utakmica je priča za sebe (VIDEO)

Podeli vest

Reprezentativac Srbije Marko Gudurić izjavio je da on i njegovi saigrači moraju biti oprezni na Mundobasketu, pošto je svaka utakmica priča za sebe.

 

Gudurić je na startu istakao da igrači još moraju da se naviknu na uslove u Manili, ali je gostoprimstvo odlično.

- Vlažnost vazduha je velika, ali sve ostalo je super. Ljudi su nas primili sjajno i pomogli nam oko svega - rekao  je Marko Gudurić.

Srbija protiv Kine igra prvi meč na takmičenju, a pre dana su sa ovom selekcijom odigrali prijateljski meč.

Foto: Informer

 

 

 

- Super je što smo igrali utakmicu s njima tamo, gde smo videli odakle nam preti najveća opasnost. Broj jedan je kontakt igra i ta neka fizčka opasnost, pod znacima navoda tuča. Imamo vremena da se odmorimo i da budemo spremni - dodao je Gudurić.

Gudurić navodi da je svaki meč priča za sebe, te da su to on i igrači naučili prošle godine na Evropskom prvenstvu.

- Košarka je zanimljiv sport, pogotovo na ovakvim utakmicama može svašta da se desi. Prošle godine smo u grupi bili dominantni na Evropskom prvenstvu, pa je došla Italija, svaka utakmica je priča za sebe - kaže on.

Na kraju je pomenuo i selektora Svetislava Pešića.

- Meni je mnogo lakše bilo ove godine da uđem u sve to i taj sistem priprema. Pomogli smo i mlađim igračima koji su prvi put tu, svi smo zdravi. Pešić je "old skul", nije to preterivanje. To je nešto što je njemu donelo rezulatate. Svi smo mi profesionalci, moramo da slušamo i radimo - zaključio je Gudurić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija