• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.08.2023

17:03

Pešić zagrmeo: Ovo je Svetsko prvenstvo, a ne Ol-star meč! (VIDEO)

Starsportphoto

Košarka

Pešić zagrmeo: Ovo je Svetsko prvenstvo, a ne Ol-star meč! (VIDEO)

Podeli vest

Selektor Srbije nezadovoljan izdanjem svoje ekipe u drugom poluvremenu.

Na konferenciji za medije nakon pobede protiv Portorika došlo je do velike zabune, pa novinari iz Srbije nisu dobili priliku da razgovaraju sa selektorom Pešićem. Ipak, iskusni stručnjak je, kao i uvek, rešio da izađe u susret novinarima koji su želeli da čuju njegovu analizu današnje utakmice pa je nakon konferencije za medije stao pred predstavnike "sedme sile" iz Srbije. 

- Dva različita poluvremena - prvo je bilo dobro, ušli smo sa jakom energijom, nismo im dali otvorene šuteve. Ovde opuštanja nema, ovo je Svetsko prvenstvo, a ne Ol-Star meč... Ništa novo ne mogu da vam kažem, videli ste se da su se razigrali, ali protivnik igra onoliko koliko mu dozvoliš. Ne razmišljamo više sa njima, sledeći cilj nam je Južni Sudan. Iz svake utakmice tražimo novu lekciju, ali je najvažnije pobediti. Bilo je dosta dobrih stvari, prepustili smo im inicijativu, dali im loptu, oni su pokazali ponos, nije lako kada gubiš 30 razlike na poluvremenu - rekao je Svetislav Pešić. 

Naredni rival je Južni Sudan, ali selektor Srbije ističe da tek sledi detaljna analiza afričke selekcije. 

- Ne mogu ništa detaljno da kažem, gledao sam ih, ali sam više bio fokusiran na nas i ove dve utakmice. Bavim se više nama, a danas i sutra ćemo pogledati o kakvoj se ekipi radi. Jasno je da dominira atletika, Džons je izvanredan igrač, pogodili su danas 15 trojki, kao večeras Portorikanci. Jasno je šta moramo da uradimo, potrebno je da preuzmemo odgovornost u situacijama "jedan na jedan". To su momci koji su igrali na koledžima, igraju u NBA timovima, nemaju ime kao favoriti, ali su pokazali da imaju želju. Danas su trenirali iako su igrali popodne, žele mesto u drugoj rundi. Moramo da se spremimo - dodao je srpski selektor. 

Jedan deo navijača okupio se iza klupe Srbije i selektoru pevao rođendansku pesmu, ali Pešić ističe da je bio fokusiran na dešavanja na parketu. 

- Nisam čuo, ali hvala im. Bio sam koncentrisan na utakmicu, kao i uvek, retko čujem ko šta priča. Ima dosta trenera među navijačima, a to ne volim da slušam - podvukao je Pešić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija