• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.08.2023

19:54

Prve informacije o Avramoviću - ovo je čekala cela Srbija!

Starsportphoto

Košarka

Prve informacije o Avramoviću - ovo je čekala cela Srbija!

Podeli vest

Plejmejker Srbije doživeo lakšku povredu skočnog zgloba.

Ostala je Srbija maksimalna nakon dva kola na Mundobasketu pošto je četa Svetislava Pešića savladala Portoriko u Manili sa 94:77. Ipak, senku na drugi trijumf bacila je povreda Alekse Avramovića koji je srediom poslednjeg kvartala zbog problema sa skočnim zglobom otišao put svlačionice. 

Na konferenciji za medije Svetislav Pešić istakao je kako preciznih informacija o stanju srpskog reprezentativca još uvek nema, ali prema pisanju "Kurira" reč je o blažoj povredi. 

Plejmejker Partizana biće spreman za nastavak Svetskog prvenstva budući da je reč o uganuću zgloba. Ipak, moguće je da Avramović neće biti u sastavu za duel protiv Južnog Sudana u okviru poslednje utakmice grupne faze iz predostrožnosti. 

Slično je stručni štab Srbije uradio i sa Filipom Petruševim koji je doživeo nezgodnu povredu protiv Kine u prvom kolu. Centar Filadelfije juče nije trenirao, danas je u civilu pratio duel protiv Portorika, ali se očekuje da i on bude spreman za narednu fazu Mundobasketa. 

Poslednji meč u grupnoj fazi Srbija igra u sredu protiv Južnog Sudana, a izabranici Svetislava Pešića su sa dve pobede u grupi obezbedili mesto u narednoj rundi takmičenja gde ćemo se ukrstiti sa grupom A koju čine Italija, Angola, Dominikanska Republika, kao i Filipini koji nemaju ni teoretske šanse za plasman u narednu rundu takmičenja. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Premijer liga dobila štrajkača!
Fudbal

Premijer liga dobila štrajkača!

Fudbaler Vulverhemptona Portugalac Mateus Nunjes stupio je u štrajk, pošto mu rukovodstvo engleskog kluba ne dozvoljava da pređe u Mančester siti, prenosi Skaj sports.

28.08.2023

22:55

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija