• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

31.08.2023

15:24

Poceku se ispunila najveća želja pred meč s Srbijom! Da li će ovo imati uticaj u duelu s "orlovima"

EPA

Košarka

Poceku se ispunila najveća želja pred meč s Srbijom! Da li će ovo imati uticaj u duelu s "orlovima"

Podeli vest

Selektoru košarkaške reprezentacije Italije Đankmarku Poceku se ispunila želja dan pred meč sa Srbijom, a to je da upozna čuvenog boksera Manua Pakjaa.

Italija sutra igra protiv reprezentacije Srbije u Manili od 10.00, a naši navijači s nestrpljenjem očekuju duel, pošto smo u zadnja četiri susreta izgubili tri puta od "azura".

U isto vreme, selektor Italije Đanmarko Poceko je imao druga posla koja nemaju veze s Mundobasketom.

Naime, on je danima na svakoj konferenciji za medije govorio da bi voleo da upozna čuvenog filipinskog boksera Manua Pakjaa

Želja mu se konačno ostvarila, pošto je bokser došao da ga poseti, a Poceko je već imao spreman poklon za njega.

Temperamentni Italijan je  legendarnom "Pekmenu" poklonio dres reprezentacije Italije s njegovim prezimenom i brojem jedan.

Njihovu zajedničku fotografiju Manu Pakjao je objavio na svom Instagram profilu.

- Hvala, drago mi je da smo se konačno upoznali - napisao je on.

 

 

Pored boksa, Manu Pakjao obožova i košarku, a jedno vreme je nakon penzionisanja igrao za Kia Motors tim koji je član PBA( Filipnska košarkaška asocijacija).

Ipak, naravno da Manua najviše pamtimo po veštinama u ringu gde je zabeležio 62 pobede i osam poraza, dok su dva njegova meča bila bez pobednika. Najviše se pamte njegova dva duela s Flojdom Mejvederom, iako nijednom nije uspeo da pobedi.

Videćemo da li će susret Poceka i Pakjaa pozitivno uticati na trenera "azura" na meču sa Srbijom.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija