• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

01.09.2023

13:41

Otkrio formulu za pobedu nad Srbijom! Poceko nije pričao o košarci, a onda šokirao sve

EPA-EFE/ROLEX DELA PENA

Košarka

Otkrio formulu za pobedu nad Srbijom! Poceko nije pričao o košarci, a onda šokirao sve

Podeli vest

Selektor Italije Đanmarko Poceko na konferenciji za medije posle pobede nad Srbijom prvo je pričao kako je upoznao legendarnog boksera Manua Pakjaa.

Pored toga što je njegova reprezentacija ostvarila veliki trijumf nad Srbijom rezulatom 78:76, Poceko je počeo konferncij sa pričom kako mu je drago da je upoznao legendarnog filipnskog boksra Manua Pakjaa.

- Moram da vam ispričam jednu priču... Došao sam na Filipine i sreo mnogo ljubazne ljude, mnogo ih volim. I hoću da pričam o jednom čoveku koji vas predstavlja, to je Meni Pakjao i njegov sam veliki fan. I šalio sam se da vidim gde je i nikad nisam očekivao da ću ga upoznati. I treba svi da budete ponosni na njega jer je fenomenalan čovek. Prava je legenda, baš me je iznenadio - rekao je on.

Nakon toga se okrenuo utakmici protiv Srbije.

- Srbija je igrala zaista dobro, mi je mnogo poštujemo. Njima je košarka deo ljudskog bića. I zato sam mnogo ponosan na moje momke, oni zaista nikad ne odustaju. I posebno je teško vratiti se sa minus 16, pogotovo protiv ekipe kao što je Srbija. Nastaviću da radim posao kako ja hoću, a ne kako neki od Italijana žele - rekao je on.

Upitan je za specijalnu formulu za redovne pobede protiv Srbije.

- Samo vas mnogo poštujemo, dugo smo zajedno, Gudurić i Bogdanović i ostali su mnogo dobri momci. Zbog tog respekta smo možda dali više nego što možemo. Nisam nikakav genije, samo verujem mojim igračima, oni dobijaju utakmice, a ja ih gubim - završio je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17