• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.09.2023

06:50

Emotivna Novakova poruka Boriši! Dao si srce!

EPA

Košarka

Emotivna Novakova poruka Boriši! Dao si srce!

Podeli vest

Drama koja je zadesila košarkaškog reprezentativca Srbije Borišu Simanića potresla je sve njegove sunarodnike, a sada se oglasio i najbolji teniser svih vremena Novak Đoković.

Boriša je nakon meča sa Južnim Sudanom u poslednjem, 3. kolu druge faze, završio u bolnici zbog udarca koji je dobio od Nunija Omota lakto u bubreg.

Operisan je 31. avgusta i funkcije organa bile su sačuvane, ali je došlo do komplikacija, pa je 3. septembra ponovo operisn i odstranjen mu je bubreg.

Foto: fiba.com

 

 

Drama našeg košarkaša potresla je celu Srbiju, pa i najboljeg tenisera svih vremena Novaka Đokovića koji je u dalekoj Americi gde će u četvrtfinalu Ju-Es opena igrati protiv Tejlora Frica večeras ne pre 19.30 po našem vremenu.

On je objavio fotografiju Boriše Simanića sa jedne poznate Instagram stranice, kao i detalj sa meča kada je dobio udarac u bubreg.

Poslao mu je ljubav i molitvu, a posebno su emotivne reči ispod objave koju je podelio Novak.

"Kažu bubreg jer ne razumeju da si dao srce. Sa jednim bubregom se živi, ali bez srca poput tvog se životari",


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Litvanci, pazite se! Kako je Borišina bitka ujedinila "orlove"
Košarka

Litvanci, pazite se! Kako je Borišina bitka ujedinila "orlove"

Reprezentativac Srbije Boriša Simanić ostao je bez bubrega boreći se za svoju zemlju na Mundobasketu, a njegovi saigrači su nakon prvobitnog šoka uspeli da se saberu i strašan stres pretvore u žestoku borbu, koja će im biti potrebna i danas od 10.45 po srpskom vremenu protiv Litvanije u četvrtfinalu. Informer će vas sa lica mesta izveštavati sa tog meča.

05.09.2023

07:29

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija