• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.09.2023

20:44

Srbija, da čuo sam! Hvale nas Ameri! Stiv Ker posle razbijanja "azura" samo lepo o nama

fiba.basketball

Košarka

Srbija, da čuo sam! Hvale nas Ameri! Stiv Ker posle razbijanja "azura" samo lepo o nama

Podeli vest

Stiv Ker, selektor Sjedinjenih Američkih Država, posle trijumfa nad Italijom, pričao je i o Srbiji.

- Litvanija je bila sjajna, a iako nisam gledao utakmicu čuo sam da je Srbija bila briljantna protiv Litvanaca i to poštujemo. U Srbiji postoji sjajna košarka, kao i u celoj bivšoj Jugoslaviji, Hrvatskoj... Dugo, dugo se tamo igra sjajna košarka i mi poštujemo. To nam govori da ovde ima još sjajnih timova na turniru.

O četvrtfinalu sa "azurima" Ker je rekao:

- Naši momci su sjajno odigrali odbranu, bilo je mnogo pritiska i ovo je naša najbolja defanzivna utakmica od početka prvenstva i trebaće nam još dva takva meča da osvojimo turnir. Izgubili smo prošli meč i uvek želite da odgovorite na poraz takmičarski. Kada igrate sa takvom energijom i kada tako delite lopte to je infetivno i postane zabavno. Onda je tim najbitniji i to je najbolja moguća moguća košarka. Već pet nedelja zajedno putujemo i imamo još pet dana ovog putovanja. Konj je sve brži u galopu kada je blizu štale i to su sada naši momci. Momci znaju šta sledi i siguran sam da će biti još bolji u narednim mečevima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija