• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

07.09.2023

12:47

Neko daje jetru, a neko bubreg! Političar  iz Crne Gore "opleo" po Jokiću

Starsportphoto

Košarka

Neko daje jetru, a neko bubreg! Političar iz Crne Gore "opleo" po Jokiću

Podeli vest

Poznati političar iz Crne Gore Nebojša Medojević prozvao je jednog od najboljih srpskih košarkaša svih vremena Nikolu Jokića zbog neigranja za reprezentaciju.

Aludirajući na tešku povredu Boriše Simanića, koji je izgubio bubreg zbog udarca koji je dobio na meču protiv Južnog Sudana, odnosno na činjenicu da je Nikola Jokić ovih dana snimljen kako se opija i provo u kafani, Medojević je ocenio da neko "za Srbiju daje bubreg, a neko jetru".

Političar je okačio fotografije dvojice košarkaša. Shodno poruci koju je želeo da pošalje, za Jokića je izabrao fotografiju iz kafane, na kojoj se ovaj veseli, dok je za Simanića izabrao trenutak u kojem se igrač muči presavijen na parketu.

 

 

U opisu je ostavio komentar koji je izazvao lavinu reakcija.

"Neko za Srbiju daje jetru (alkohol), a neko bubreg (povreda na terenu). Meni je veći heroj ovaj Boriša", napisao je Medojević. 

Jokić je ove sezone sa Denverom osvojio NBA ligu i proglašen je za najkorisnijeg igrača. Mesec dana slavila ga je cela Srbija, a onda je selektor reprezentacije objavio spisak igrača za koje računa na Mundobasketu i tamo nije bilo Jokića. Deo navijača odobravao je Nikolinu odluku, uz obrazloženje da može da radi onako kako on misli da treba, dok je kod dela naišao na osudu, jer su bili mišljenja da je baš sad kad je na vrhuncu trebalo da igra za Srbiju. Objašnjenje koje je centar ponudio ljudima u Savezu bilo je da nije spreman i da mu je potrebno slobodno vreme. Umesto na Filipine, ostao je u rodnom Somboru, družio se sa bliskim ljudima i odmarao.

Foto: AP/Photo

 

Medojević očigledno ne može da prežali što Nikola Jokić ne igra na Mundobasketu, pa je i dan ranije iskoristio priliku da ga "pecne". Tada je provao Jokića poredeći ga sa kapitenom "orlova" Bogdanom Bogdanovićem.

 

 

"Posle svojih roditelja, Bogdan Bogdanović nije imao većeg prijatelja u životu od Generala (Duška Vujoševića). Postao je super zvezda, jer ga je Dule gurao preko granica, jer ga je voleo kao svoje dete i verovao u njega. Bogdan je kod Generala postao vrhunski igrač, dobar i vaspitan čovek, koji zna šta su prave vrednosti i šta je patriotizam. Ima DNK borca, pobednika i patriote. Za razliku od Nikole Jokića kojem su konji važniji od države" napisao je Medojević. 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija