• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.09.2023

18:35

Luka Dončić:  Preslabi smo, nikog ne udaramo

Tanjug/AP

Košarka

Luka Dončić: Preslabi smo, nikog ne udaramo

Podeli vest

Kapitenu košarkaške reprezentacije Slovenije Luko Dončiću teško je pao novi poraz na Svetskom prvenstvu, a nakon duela s Litvanijom rekao je da su on i njegovi saigrači bili preslabi.

U razigravanju od petog do osmog mesta od Slovenije je bila bolja bila Litvanija rezultatom 100:84.

Nije bio previše raspoložen Luka Dončić nakon novog poraza na Mundobasketu.

- Ne bi smelo da bude teško. Mi smo u top 8. Zaista ne razumem zašto bi bilo teško. Pokušali smo, ali nije išlo - rekao je Dončić na startu.

Slovenija bi pobedom nad Italijom mogla da ostvari najbolji plasman na Svetskim prvenstvima u svojoj istoriji.

- Nadam se da jeste. Za mene je igranje košarke svakako motivacija, a naročito za reprezentaciju. Utakmica je bila noć za noć. Bilo je teško povratiti noge i zaspati posle onog juče, ali šta je tu je. Nadamo se da će biti bolje u sledećoj utakmici - dodao je Dončić.

Slovenija je u manje od 24 časa odigrala dve utakmice, nakon što ju je prethodno eliminisala Kanada.

Na kraju je izjavio da je njegova ekipa bila preslaba, da moraju drugačije da igraju.

- Preslabi smo, jednostavno. Preslabo igramo, nikog ne udaramo. Svi nas tuku, po celom terenu. To se vidi. A mi preslabo igramo - zaključio je Dončić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija