• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.09.2023

12:54

Boriša nam je opet poslao poruku! Avramović zaplakao posle meča! (VIDEO)

Starsportphoto

Košarka

Boriša nam je opet poslao poruku! Avramović zaplakao posle meča! (VIDEO)

Podeli vest

Košarkaš naše reprezentacije Aleksa Avramović nakon pobede nad Kanadom u polufinalu Mundobasketa rekao je da je Srbija uvek Srbija bez obzirra ko nosi njen dres.

Naši košarkaši savladali su Kanadu rezulatom  95:86 u polufinalu Mundobaketa, a naš reprezentativac Aleksa Avramović nije skirvao emocije nakon pobede.

Na početku je pomenuo Borišu Simanića kojem je odstranjen bubreg nakon što je dobio bolan udarac na utakmici protiv Južnog Sudana

- Svi znamo koliko je on važan. Opet nam je poslao poruku. Znali smo koliko je ovo bitna utakmica, kolko je ovo bitan tim. Al mi smo znali sta nam ovo znači. Ovo je borba za Borišu, porodicu, kumove, našu braću i sestre - rekao je Avramović sa suzama u očima.

 

 

Košarkaši su umorni, ali imaju još energije, sada  je  na redu najbitniji meč.

- Poslednji atom snage smo dali, ali imao još da damo. Znate šta nam se  desilo protiv Sudana, moglo  je da bude tragično. Borišina poruka je bila jedan nitro, imamo još snage -  dodao je on.

Na kraju je poslao moćnu poruku svima koji su bodrili Srbiju,

- Mi smo uvek Srbija, to morate da zapamatite. Borimo se za sve i za nove  naraštaje koji će tek da dođu  - zaključio je on.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija