• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.09.2023

13:39

Jovićev "nokaut" Bruksu! Srbin odgovorio prljavom Kanađaninu (HIT VIDEO)

AP/Photo

Košarka

Jovićev "nokaut" Bruksu! Srbin odgovorio prljavom Kanađaninu (HIT VIDEO)

Podeli vest

Sjajno se zabavlja najmlađi reprezentativac Srbije

Srbija je danas šokirala Kanadu u polufinalu Svetskog prvenstva pobedivši je sa 95:86! Malo ko se nadao u takav scenario, pošto je rival pre ovog susreta pokazao najviše na turniru.

Kanađani su pobeđivali sve redom, što kvalitetom, što prljavom igrom, a onda su naleteli na Srbiju na kojoj su "slomili zube". Gotovo svi su verovali da će severnoamerička ekipa lagano otići u finale nakon što je u četvrtfinalu slomila otpor Slovenije.

Foto: printscreen

 

 

Posle tog meča, glavni kanadski provokator Dilon Bruks na hodnicima dvorane glumio je boksera, čime je želeo da poruči svim da je Slovenija na neki način "nokautirana" i da se za to pripremi Srbija. Međutim, upravo on je doživeo nokaut.

Foto: fiba

 

 

To njegovo slavlje očigledno su ispratili i naši košarkaši, pogotovo najmlađi, Nikola Jović. Košarkaš Majamija je slavio pobedu nad Kanadom, a kada je prolazio pored svlačionice rivala, zastao je i krenuo da simulira bokserski meč! Nema sumnje, originalna poruka najprljavijem igraču na turniru.

Pogledajte ovaj hit video.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija