• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.09.2023

14:20

Gospodski! Srbi jednim potezom oduševili sve! (VIDEO)

printscreen

Košarka

Gospodski! Srbi jednim potezom oduševili sve! (VIDEO)

Podeli vest

Navijači Srbije su glavni u Manili, a jedan njihov gest je oduševio sve.

Košarkaška reprezentacija Srbije igra finalni meč Mundobasketa protiv selekcije Nemačke od 14.40.

"Orlovi" su na korak od zlatne medalje, a srpski navijači su "okupirali" Manilu i pokazali svim kako se navija.

Jedan potez naših navijača oduševio je sve, naime selekcija Kanade koja je ranije danas osvojila bronzanu medalju je prolazila autobusom pored njih, a naši navijači su počeli da im aplaudiraju.

Bio je ovo gospodski potez naših navijača, a svi nadamo da će mu se svi radovati nakon finalnog duela.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Najbolji basketaš sveta uz "orlove" u Manili: Idemo po zlato!
Košarka

Najbolji basketaš sveta uz "orlove" u Manili: Idemo po zlato!

Najbolje rangirani basketaš na svetu Strahinja Stojačić, predvodio je reprezentaciju pri osvajanju pete titule šampiona Evrope u Jerusalimu, a sada je u Manili, gde će bodriti izabranike Svetislava Pešića u finalnom meču Svetskog prvenstva protiv Nemačke.

10.09.2023

14:20

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija