• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.09.2023

08:42

Najlepša fotografija! Boriša Simanić sa braćom!

kss

Košarka

Najlepša fotografija! Boriša Simanić sa braćom!

Podeli vest

Košarkaši Srbije su u ponedeljak u kasnim večernjim satima sleteli u Beograd, a Košarkaški savez Srbije oduševio je navijače jednom fotografijom na Instagram profilu.

Boriša Simanić vratio se za Srbiju zajedno sa ostatkom tima. Ostao je bez bubrega tokom Mundobasketa, kada je u meču sa Južnim Sudanom dobio koban udarac, koji je mogao da bude i koban po njegov život. Heroj Srbije se tokom leta iz Manile pridruži ekipi, pa je nastala najlepša fotografija.

"Svi za jednog, jedan za svi", kako drugačije opisati ovaj momenat

 

Mada, pred finale Svetskog prvenstva Nikola Jovića je sve oduševio jednom izjavom.

- Mi nismo saigrači, mi smo braća - rekao je tada Jović, a mi nemamo šta da dodamo.

Foto: Informer

 

 

Ne sumnjamo da će nam ovi momci, heroji, doneti još mogo radosti, već narednog leta tokom Olimpijskih igara u Parizu. Izabranici Svetislava Pešića oduševili su narod, ne samo sjajnim igrama, nego kolektivom, timskim duhom. Dok bi duge ekipe potonule da im se desilo nešto slično kao našem Boriši Simaniću, naše heroje je to ujedinilo, ojačalo...

Foto: Tanjug

 

 

- Od 2014. godine sam u reprezentaciji, ali ovaj tim ima dušu, to nas je krasilo od prvog dana. Ne mogu da zaboravim ovo što se desilo sa Borišom, njegove poruke su nas motivisale da za njega i naciju poginemo na terenu. U ovom momentu je najvažnije da je on dobro, hvala svima koji su bili uz njega u teškim momentima i što su uspeli da sve to sklone od nas - kazao je Nikola Jović. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija