• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.09.2023

16:23

Pretnje iz Amerike: Zaje**vali ste se, a sada dolazi "Kralj" da vas napuca u gu**cu! (VIDEO)

EPAIMAGES

Košarka

Pretnje iz Amerike: Zaje**vali ste se, a sada dolazi "Kralj" da vas napuca u gu**cu! (VIDEO)

Podeli vest

BIvši NBA as Gilbert Arinas zadovoljan što je Amerika na Olimpijske igre povesti "dim tim".

Nikada Amerikanci nisu bili previše posvećeni reprezentativnim obavezama, ali je utisak da su se od dresa sa nacionalnim grbom potpuno otuđili poslednjih godina. Rezultat toga su dva Mundobasketa koja su završili bez medalje. 

U Kini su pre četiri godine poraženi od Srbije u borbi za peto mesto, a na ovogodišnjem takmičenje su završili kao četvrti pošto je u borbi za bronzu Kanada bila bolja. Sve to nateralo je čelnike tamošnjeg Saveza da dobro porazmisle i utisak je da spremaju "osvetu" za Olimpijske igre naredne godine. 

Priželjkuju američki mediji da Stiv Ker u Parizu ima najjači sastav, navijače je raspalila reakcija Lebrona Džejmsa koji je, čini se, spreman da se vrati u reprezentaciju, a sada se oglasio i bivši NBA as - Gilbert Arinas. 

- Jeste li videli šta ste napravili? Zaje*ali ste. Lebron dolazi. Svi ste počeli prerano da slavite, dolazi "kralj". I sa sobom donosi Luj Viton prtljag, da. Ne ova sr*nja iz autleta koja smo imali u poslednje vreme. Momci dolaze. Nije ovo 'Redeem team' broj dva, ovo je 'dolazimo i dobrano ćemo vas napucati u gu*icu' tim - poručio je Arinas. 

Jedan od najboljih igrača u istoriji košarke najavio je da bi u 39. godini mogao da predvodi "drim-tim" Amerikanaca na Olimpijskim igrama u Parizu narednog leta. Pored Džejmsa u taboru Jenkija trebali bi da budu Kevin Durent, Stef Kari, Entoni Dejvis, Džejson Tejtum, Drejmond Grin, sa kojima je, popularni "Kralj", obavio razgovore o nastupu u reprezentaciji. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija