• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.09.2023

06:07

Scena iz Beograda obišla planetu! Šampioni zapevali "Veseli se srpski rode"

Informer

Košarka

Scena iz Beograda obišla planetu! Šampioni zapevali "Veseli se srpski rode"

Podeli vest

Najbolji srpski košarkaši, basketaši, Novak Đoković i Srbija zapevali su tokom dočeka naših sportista u Beogradu pesmu "Veseli se srpski rode"!

Nastao je delirijum kada su svi zajedno pevali čuvene stihove, grmelo je sa balkona, a zajedno sa njima pevali su i navijači. Ponos, scena za istoriju, koja je obišla planetu!

Pogledajte!

 

 

 

Srbija je u utorak pozdravila svoje heroje, košarkašku reprezentaciju Srbije, koja je na Svetskom prvenstvu osvojila srebrnu medalju, ali i basketaše i Novaka, najboljeg svih vremena, koji je na Ju-Es openu osvojio 24. grend slem. Dočekali ih je impresivna atmosfera, ovacije, aplauzi, pesma, suze radosnice... Pamtiće ovo ceo život! Osetili su toplinu beogradskog dočeka, svog naroda.

Foto: RTS

 

 

Naši junaci su otišli tiho na Mundobasket, a vratili su se u Srbiju uz oreole junaka na čelu sa Borišom Simanićem. 

Foto: Informer

 

 

- Boriša nas je sve ujedinio. On je dao Srbiji mnogo više od svih nas. Slava Bogu - rekao je Aleksa Avramović. Zajedno sa svojim šampionima pevali su svi uglas.

Đoković nije mogao a ni želeo da sakrije suze, plakao je kao malo dete. 

- Tresem se, ne znam šta da kažem, a toliko bih toga rekao. Hteo bih da čestitam našim šampionima, basketašima i košarkašima na fenomenalnim uspesima, ne samo ove godine, nego svih ovih godina kroz istoriju. Hvala im što su prihvatili da budem deo slavlja i da se zajedno družimo večeras. Ovo je ostvarenje dečačkog sna za mene, a to je taj da sam kao klinac kao i mnogi iz moje generacije bio tu u masi i slavio velike medalje sa šampionata naših slavnih košarkaša, odbojkaša, vaterpolista, svih ljudi koji su fantastično predstavljali Srbiju. Bio sam ovde nekoliko puta, ali ovo je neprocenjivo i nezamenjivo, ovo se više nikad neće ponoviti. Da stojim pored velikih šampiona, velikih ljudi. Osetio sam njihovu slogu i zajedništvo i taj momenat ljudskosti. Boriša je heroj nacije i zaslužujete da mu svi skandirate. Boriša, Boriša - zapalio je "masu" Nole.

Srbija je večeras pozdravila svoje heroje, košarkašku reprezentaciju Srbije, koja je na Svetskom prvenstvu osvojila srebrnu medalju, a na balkon je izađao i najbolji teniser svih vremena Novak Đoković!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija