• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.10.2023

21:33

Pobeda nad Zvezdom razmrdala Monako! "Kneževi" srušili Albu

Starsportphoto©

Košarka

Pobeda nad Zvezdom razmrdala Monako! "Kneževi" srušili Albu

Podeli vest

Ekipa Monaka, koju sa klupe predvodi Saša Obradović, savladala je berlinsku Albu 86:75 i tako završila duplo kolo sa makimalnim učinkom nakon pobede nad Crvenom zvezdom u "Areni" 18. oktobra.

Monako je viđen kao favorit pred gostovanje Albe u kneževini, a tu ulogu su i opravdali. Tokom čitavog meča, ekipa Saše Obradovića bila je nadmoćnija na terenu.

Gosti iz Nemačke su veći deo susreta jurili dvocifreni zaostatak i nikako nisu uspevali da prelome meč u svoju korist.

Foto: Starsportphoto©

Saša Obradović - na pobedničkom koloseku

Prva osetnija prednost napravljena je sredinom druge četvrtine kada je na semaforu stajalo 39:28. Monako je do pobede vodio Majk Džejms sa ubačenih 17 poena uz pet skokova i sedam asistencija, a odličnu podršku pružali su mu Alfa Dialo, Piter Korneli i Jakuba Outara sa po devet koševa.

Sa druge strane, goste je predvodio nekadašnji košarkaš Toronto Reptorsa, Met Tomas, čijih 17 poena nije bilo dovoljno za trijumf. 

Foto: Starsportphoto©

Majk Džejms

Naredno kolo Evrolige sastaće Albu sa ekipom Armanija, dok će Monako pokušati da nastavi niz protiv Makabija.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija