• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.10.2023

12:15

Muta bez uvijanja: Zvezda loše selektirana, Partizan se bori ratnički

Starsportphoto

Košarka

Muta bez uvijanja: Zvezda loše selektirana, Partizan se bori ratnički

Podeli vest

Crvena zvezda je loše selektirala tim, dok je Partizan to bolje odradio i bore se kao ratnici u svakom meču, ocenjuje iskusni trener Miroslav Muta Nikolić.

U intervjuu za "Mocart sport", on je analizirao večite i ocenio je da je u obe ekipe previše para uloženo da bi se zadovoljile prosečnim rezultatima. Njegova ocena je da je vreme da i jedni i drugi pokušaju da se domognu fajnal-fora Evrolige. Ipak, Zvezda mu ne deluje obećavajuće.

Foto: Starsportphoto

 

- Loše je selektirana ekipa, sve je izgubljeno u Evroligi posle prvog meča. Dovedeni su svi ti igrači, a smenjen trener. Očekujemo bolje igre, bolju selekciju. Pričamo o ekipama koje hoće na Fajnal for. Ne pričamo mi sada o timovima koji bi možda da uđu u četvrtfinale. Ceo život vlada demagogija kako idemo da se uđe u osam. Sada su uložene velike pare, ravnopravni smo sa najboljima u Evropi. Gledajte Partizan u Pireju, bila je ratnička utakmica, jako nervozna, ali su se cepali do kraja. Partizan je tada izgubio, ali će sledeću da dobije. Igrali su sa mnogo energije, bili fenomenalni. Ratnički, ratnički! Želim Zvezdi i Partizanu da uđu na Fajnal for, mene bi to učinilo mnogo srećnim - ocenio je Nikolić. 

On se zapitao čemu toliko stranaca, ako će opet glavnu reč u timu da vode domači igrači. Nije mu ništa jasno zašto je tako odrađen posao na Malom Kalemegdanu. 

Foto: Starsportphoto

 

- Saglasan sam da se pojačanja nisu uklopila... Od tih  pojačanja koja su dovedena, većina se nije još pokazala. Opet je Luka Mitrović najbolji centar! U Zvezdi ponovo dvojica naših igrača kolo vode, Teodosić i Mitrović. To je poenta. Svi očekuju bolje igre stranaca. Svi su uzeli pare i sada treba da se pokažu. To je opet pitanje toga koliko oni razumeju odnos Zvezde i Partizan. Naši igrači to shvataju, igraju sa emocijama i energijom. Stranci su profesionalci, tu su da odrade posao i idu dalje. Mi emotivno igramo. Očekujem bolju igru oba kluba, pogotovo u Evroligi. Igrači nisu krivi, treneri nisu pravili selekciju igrača kako treba. Zvezda je dovela na svakoj poziciji po trojicu igrača i gube. O čemu se radi - zapitao se Nikolić. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija