• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

28.11.2023

18:34

Provocirao Jokića, sad stiže u Evroligu! Čuveni centar traži klub!

EPAIMAGES

Košarka

Provocirao Jokića, sad stiže u Evroligu! Čuveni centar traži klub!

Podeli vest

Bila bi to prava bomba na evropskom tržištu!

Sve više košarkaša iz NBA lige dolazi u Evroligu, a taj trend mogao bi da nastavi i čuveni centar Dvajt Hauard (37)! Nakon Kembe Vokera, Vilija Ernangomeza, Džabarija Parkera, Pi-Džej Doužera i Frenka Kaminskog, u evropskoj košarci mogao bi da zaigra i slavni košarkaš, koji je tokom karijere jednom bio NBA šampion.

Hauard je prošlu sezonu proveo na Tajvanu, a suvišno je govoriti o njegovoj NBA karijeri. Počeo ju je u Orlandu, a kasnije igrao za LA Lejkerse, Hjuston, Atlantu, Šarlot, Vašington i Filadelfiju. Kako prenosi čuveni novinar Donatas Urbonas, Dvajt Hauard razmatra mogućnost da pojača neku evropsku ekipu, pošto je to tržište gde se još uvek nije oprobao.

Hauard je, ne tako davno, dao jednu vrlo prepotentnu izjavu, kada je poručio da je bolji od Nikole Jokića.

Ja volim Jokića, ne želim da ljudi misle da ga mrzim, ali jednostavno mislim da sam bolji. Znam koliko sam bio dominantan i na defanzivnom i na ofanzivnom planu. Nisam sve veštine koristio za koševe, koristio sam brzinu imao finese uz dosta snage - govorio je Hauard.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija