• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

30.11.2023

21:31

Madar sekund pre kraja ubio "kralja"! I to se dogodilo: Prvi poraz Reala u Evroligi!

EPA Images

Košarka

Madar sekund pre kraja ubio "kralja"! I to se dogodilo: Prvi poraz Reala u Evroligi!

Podeli vest

Košarkaši Fenerbahčea savladali su Real Madrid rezultatom 100:99 posle produžetaka u meču 11. kola Evrolige.

Tamo je usledila nova drama u kojoj su smireniji ponovo bili domaći košarkaši.

Inače, srediniom poslednje četvrtine "kraljevski klub" je imao plus 14 - 78:64. 

Real je imao loptu u rukama i poen na prednosti na sedam sekundi do kraja. Presing Fenerbahčea je urodio plodom, Dek je izgubio loptu, koja potom stiže do Madara koji poentira i postavlja konačan rezultat meča.

Najefikasniji kod Fenerbahčea je bio srpski košarkaš Marko Gudurić koji je meč završio sa 21 poenom, pet asistencija i sedam skokova. Vilbekin je dodao 19, Madar 17, Hejs 16, a Kalates 13 poena.

Kod Reala je sjajan bio Fakundo Kampaco sa 33 poena i sedam asistencija. Dek i Ljulj su dodali po 14, a Musa i Porije po 11 poena.

Za ekipu Ćusa Matea je ovo bio prvi poraz u sezoni posle 10 vezanih pobeda, dok je Fenerbahče prekinuo seriju od četiri poraza i upisao šesti trijumf ove sezone.

U drugom meču večeri Monako je bio bolji kod kuće od Olimpijakosa rezultatom 85:77.

Najefikasniji u redovima pobedničke ekipe je bio Majk Džejms sa 24 poena i šest asistencija. Eli Okobo je jedini bio još dvocifren sa 11 poena.

Kod Olimpijakosa je najbolji bio Ajzea Kenan sa 20 poena. Vokap je dodao 16, a Piters 15 poena.

Za ekipu Saše Obradovića je to bila druga pobeda u nizu, a sedma u sezoni čime su preskočili baš goste iz Pireja, ali i Panatinaikos i stigli do četvrtog mesta. Olimpijakos je upisao peti poraz u 11 mečeva.

U narednom kolu Monako igra protiv Partizana u Beogradu, dok će Olimpijakos dočekati Real.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija