• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

04.12.2023

15:06

Zašto Nikola Mirotić ne dolazi na meč sa Partizanom? (ANKETA)

Starsportphoto

Košarka

Zašto Nikola Mirotić ne dolazi na meč sa Partizanom? (ANKETA)

Podeli vest

Košarkaši Partizana dočekaće u petak (20.30) Olimpiju iz Milana u meču 13. kola Evrolige, a igrač italijanskog kluba Nikola Mirotić neće doputovati sa ekipom u Beograd.

Zvanična verzija ide otprilike ovako: Mirotić se pre nekoliko dana povredio, reč je o Ahilovoj tetivi i propustio je meč sa Dinamo Sasarijem, zatim propušta gostovanje Bajernu i na kraju gostovanje Partizanu. Procene su da će odsustvovati oko mesec dana.

Međutim, da izađete sad na ulice i pitate ljude zašto Mirotić ne dolazi, večina bi rekla da ne želi da se suoči sa Partizanom. Možda je stvarno povređen, pa mu je u tom slučaju to poslužilo kao odličan izgovor zašto neće morati da pogleda u oči trenera Željka Obradovića i navijače crno-belih. 

Foto: Starsportphoto

 

Jer ko god prati košarku, makar i površno, seća se sigurno da je letos centar Olimpije bio glavna tema prelaznohg roka. Želela ga je Crvena zvezda, zatim ga je želeo Partizan i saga je trajala danima. Smenjivale su se proverene i neproverene informacije, svi se bavili nastavkom Mirotićeve karijere. Društvene mreže su preplavile poruke navijača koji su ga zvali u jedan, odnosno u drugi klub.

Onda je u jednom trenutku delovalo da je posao sa crno-belima gotov i da je pitanje trenutka kad će igrač raširiti dres. Upućeni kažu da je uprava Partizana otvarala šampanjac nakon sklopljenog dogovora. Tačku na ludilo stavio je Mirotić jedno jutro porukom okačenom na svom instagram nalogu. 

"Kako su u javnost dospele izvesne informacije o daljem nastavku moje karijere u Partizanu, počele su pretnje i uvrede koje su me veoma iznenadile i povredile, jer ne želim da budem osoba koja će deliti ljude po bilo kom osnovu, a kamoli po bojama kluba. Odlučio sam da ne budem deo takve atmosfere i da ne želim ni sebe, ni svoju porodicu, da izlažem daljim neprijatnostima. Istine radi, moram napomenuti da ni jedna pretnja nije došla iz tabora Crvene zvezde i da sa njima uvek imam dobru komunikaciju, punu poštovanja. Takođe, želim da istaknem da moja želja da igram za tim u Srbiji nije bila uslovljena finansijskim ponudama, niti bojama bilo koga kluba, jer sam želio da igram u zemlji koju volim, ali stvari jednostavno nisu išle u tom pravcu" objasnio je tada Mirotić.

Foto: profimedia

 

Mesecima kasnije i Željko Obradović je potvrdio da mu je Mirotić pružio ruku i da je dogovor sklopljen. I od tada, navijači priželjkuju utakmicu sa Olimpijom iz Milana. Zbog toga je vest o njegovoj povredi dočekana sa dozom sumnje. Niko do kraja nije uveren da je korpulentni centar stvarno povređen. A šta vi mislite?

Anketa




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga
Politika

Bitka za Srbiju se nastavlja! Predsednik Vučić danas u Briselu sa zvaničnicima EU i na novoj rundi dijaloga

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boravi u jednodnevnoj radnoj poseti Briselu, tokom koje će se odvojeno sastati sa predsednikom Evropskog saveta Šarlom Mišelom, evropskim komesarom za susedsku politiku i proširenje Oliverom Varhejijem i generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

06:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija